Să fim mai buni

0

 

            Am observat faptul că mulţi dintre noi, mai ales tinerii din ziua de astăzi nu ştiu să aprecieze nimic din ceea ce au. Toţi vrem un trai mai bun, când avem un lucru dorit, mai dorim încă unul… şi încă unul… şi încă unul… până la urmă e bine că nu ne mulţumim cu puţin, dar e rău că nu apreciem ceea ce avem deja.
            Copii din familii înstărite, în loc să le mulţumească părinţilor pentru noua tabletă, ei se plâng că nu au una şi mai scumpă… aşa ca să fie în pas cu moda.
            Mai mult, aceştia cu siguranţă nici nu şi-au pus vreodată problema că mâine nu vor avea ce mânca. Nici nu trebuie, dar măcar să devină conştienţi că nu toţi copii au norocul lor. Să nu mai râdă şi să nu-i mai chinuie pe cei care deja au fost chinuiţi de soartă. Sper că aceste cuvinte să-i facă să realizeze că e mai bine în viaţă să fii OM! Roata se învârte şi niciodată nu vom şti ce ne rezervă viitorul!
            De multe ori cel de lângă noi nu are nevoie decât de o vorbă bună un sfat! Un zâmbet poate face mai mult decat 1000 de cuvinte! O strângere de mână poate aduce mai multă încredere în viaţa aproapelui. O îmbrăţişare poate să încălzească sufletul.
            Dar dacă putem face mai multe de ce să nu o facem?
            Putem oferi cu bani puţini ceva ce pentru noi e firesc dar pentru cei cu nevoi este un lux!
De aceea, Campofrio România a luat inițiativa de a le dona într-o zi acestor copii din mediul rural un sandviș gustos și sățios cum nu au mai mancat poate de ani de zile sau niciodată… Pentru ei, asta nu este puțin! Cu atât mai mult cu cât această acțiune are loc într-o perioadă în care și ei își pun dorințe și speră să li se întâmple lucruri frumoase.
Inițativa Campofrio este susținută de World Vision România, care se implică direct în ajutorarea comunităților din Dolj, alături de Carrefour România. Programul prin care se va desfășura această donație se numește „Donator de viitor”.
Mai multe informaţii despre campanie pe:
Facebook Campofrio Romania www.facebook.com/CampofrioRomania și
Facebook World Vision Romania www.facebook.com/WorldVisionRomania.
#campofriofacebine, tu ce vei face?
DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.