Brandu’ lu’ Chinezu

0

 

După ce a dispărut OTV de pe butonul 9 (nu eu am setat ci UPC-ul), o lungă perioadă de timp spaţiul a fost „liber” să fie ocupat.
Am constatat că în locul lui a fost mutat LookTV. Deşi postul îl aveam în regrilă, recunosc faptul că nu l-am urmărit până acum. Nu prea mă uit la TV, iar atunci când o fac prefer documentarele şi posturile
consacrate.
Am observat că LookTV chiar are programe ce merită urmărite. Emisiuni interesante, educative şi plăcute. Una din emisiunile care mi-a atras atenţia este Brandu’ lu’ Chinezu. Aceasta poate fi urmărită în fiecare zi de luni, marţi, miercuri şi vineri de la ora 22:00. De curiozitate i-am urmărit emisiunea şi chiar mi-a plăcut. A fost invitată doamna Crina Mardare pe care eu o apreciez foarte mult. Emisiunea este de calitate, în genul vechilor emisiuni
TV care au dispărut din media din cauza foamei de “raiting”.
De Cristian China-Birta (aka Chinezu) am aflat de pe
Blogalinitiative.ro. Este unul din cei 3 membrii fondatori.
Blogalinitiative.ro împreună cu sponsorul acestui demers au venit cu o nouă provocare: “Pe cine ai dori să vezi în emisiunea Brandu’ lu’ Chinezu”.

Eu aş dori să-l invite pe Oreste Teodorescu. Ştie multe despre blogging, abordează subiecte interesante. Este o persoană inteligentă care merită ascultată şi de la care telespectatorii chiar au ce învăţa. Mi-ar face plăcere să îl văd ca invitat in emisiunea Brandu’ lu’ Chinezu.
UPDATE 19 FEBRUARIE 2015

Oreste Teodorescu este un personaj care nu mai merita atentie. Acesta s-a specializat in articolele „Copy/paste” Rusine!
DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.