Auto Cashback de la Lyoness – eşti răsplătit pentru fiecare cumpărătură!

2

Lyoness iniţial nu mi-a captat atenţia. Am crezut că e un alt „joc piramidal”, mai ales că invitaţia venea din partea unei cunoştinţe care se implica în tot felul de campanii mai mult sau mai puţin dubioase. Poate felul ei de a aborda problema nu a fost potrivit, poate că eu îmi pierdusem încrederea în ea, implicit în orice fel de „afacere” ce venea din partea ei. Sau poate că pur şi simplu devenisem eu sceptică…
Apoi am văzut o reclamă la TV. Din momentul acela situaţia s-a schimbat. M-am informat, am început să am încredere în această „leoaică” a cumpărăturilor, am înţeles car’e sunt avantajele, dar în sistem m-am înregistrat mult mai târziu. Şi îmi pare rău… mai ales că în apropierea locuinţei mele s-a deschis un magazin Profi unde aş fi putut să beneficiez de avantajele cardului de puncte… dar nu-i nimic! Niciodată nu e prea târziu! Am de renovat, iar Praktiker e pe lista colaboratorilor Lyoness!

Ce este de fapt Lyoness?


Înființată în anul 2003, Lyoness oferă membrilor săi bani înapoi la fiecare cumpărătură. Inițial, a fost implementată în patru țări, iar acum compania a devenit activă internațional şi oferă tuturor celor implicaţi o situație unică de Win-Win-Win. Lyoness creează o rețea globală din care profită atât membrii cât și partenerii comerciali: membrii primesc ban’i înapoi, iar partenerii comerciali câștigă clienți fideli cărora li se acordă avantaje speciale.
Lyoness este în acest moment activ în 33 de țări europene (printre car’e şi România), precum şi în SUA, Canada, Brazilia, Emiratele Arabe Unite, Qatar, Africa de Sud și în Zona Asiatico-pacifică (Hongkong, Macao, Australia, Filipine, Tailanda, Noua Zeelandă) și numără în
toată lumea peste 3.3 milioane de membri.
Aşa că nu trebuie să vă faceţi griji atunci când aveţi deplasări sau mergeţi în vacanţă! Lyoness e aproape peste tot!

Cum funcţionează Auto Cashback?


Aveți în fiecare lună cheltuieli curente cum ar fi combustibilul, alimentele sau produsele de igienă corporală și în acelaşi timp doriți să profitați mereu de avantajele Lyoness? Ați prefera ca lună de lună să dispuneți de bonurile valorice necesare, în mod automat?
Cu Programul Auto-Cashback, în fiecare lună puteți primi în mod automat, bonurile valorice originale sau bonurile valorice de cumpărături Lyoness Store, și astfel puteți profita la maxim de avantajele Lyoness.
Avantajele dumneavoastră cu Programul Auto-Cashback:
  • Expedierea lunară a bonurilor valorice, de la partenerul comercial preferat
  • Modalitate de platăsimplă și sigură
  • Administrare transparentă
  • Plăți constante în contul dumneavoastră bancar
Modul de funcţionare:
Pasul 1: Comandați
Completați toate rubricile formularului și transmiteți-l biroului Lyoness din țara dumneavoastră.
Pasul 2: Plata automată
Activaţi la banca la car’e aveţi deschis contul personal, o plată-virament automată, aferentă sumei comenzii dumneavoastră de bonuri valorice Auto-Cashback.
Pasul 3: Profitați cu Auto-Cashback
Cu Auto-Cashback, profitați în fiecare lună, în mod automat, de bonurile valorice originale, bonurile valorice de cumpărături Lyones Store și de Cashback.

Cu Programul Auto-Cashback aveți la dispoziție în mod automat, lună de lună, bonurile valorice dorite și acest lucru fără a mai avea grija comandării acestora. Avantajele
dumneavoastră de membru Lyoness vă vor fi plătite permanent, în cadrul decontării lunare a costurilor. Simplu, practic și avantajos.

 

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Daca folosesti sitemul Lyoness doar pentru CashBack nu este rentabil. Acesta a fost gandit doar ca prim pas in a atrage persoane pentru componenta business.

    Doar pentru cumparaturi este mai rentabil sa folosesti site-urile de CashBack, cel mai generos fiind SellADeal.ro

    Spor la bani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.