Casa mea – visul meu!

2

 

Mereu mi-am dorit o casuta cocheta, nu prea mare, cu ferestre mari si scara interioara din lemn. Jos un living spatios, o bucatarie incapatoare si baia de serviciu. Sus un dormitor mare, 2 mai mici si o baie. Atat!
Bucataria si livingul sa fie despartite de un mini-bar, iar undeva intr-un colt mi-as fi dorit un semineu pe lemne.

Atat eu cat si sotul meu avem aceeasi viziune. Suntem tineri, la inceput de drum si sunt sigura ca visul nostru se va implini.

La asa casa am nevoie de un acoperis pe masura. Acoperisul atrage atentia, indiferent de culoare. As opta pentru tigla metalica Metigla. Are foarte multe avantaje. Tigla este rezistenta, usoara, iar aspectul este placut. Este disponibila intr-o gama larga de culori. Tigla metalica are decupaj dupa contur ceea ce ii confera un aspect placut, design modern si face imbinarile intre placi sa fie aproape invizibile. Mai mult, este usor de montat, beneficiez de consiliere tehnica, pierderile sunt minime, iar cantitate minima de zinc garantata este de 275g/mp. 
 Cu acoperisul din tigla metalica de la Coilprofil sunt mereu acoperita. Garantia este de 10 ani, cu o durata medie de viata de 50 ani. Cand voi ajunge la pensie, voi avea acelasi acoperis Metigla!
Mai mult in perioada 20 Septembrie 2013 – 20 Noiembrie 2013 se va desfasura un concurs cu tombola la care vor putea participa clientii care au achizitonat cel putin 150mp de tigla metalica Metigla.

Lista distribuitorilor de tigla metalica Metigla o gasiti aici.

 

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.