Programul de Dezvoltare al Turismului Individual European – ATENTIE LA SARLATANI!!!

2

De curand am primit pe e-mail aceasta postare. Atentie la sarlatani! Am primit atat eu cat si sotul meu! Anuntul pare dubios din mai multe motive:

1. E-mail-ul l-am primit atat eu cat si sotul meu, fara sa ne inscriem la un concurs.

2. Nu aveti cum sa castigati un concurs fara sa va inscrieti la el!

3. Contine greseli de redactare! O firma serioasa verifica chiar si de 10 ori un text inainte sa-l publice.
4. Daca se intampla sa castigati un premiu, organizatorul nu va cere niciodata vreo suma de bani pentru a intra in posesia acestuia. (recomandat e sa cititi cu atentie regulamentul). Acestia, dupa completarea asa zisului chestionar trimit mesajul urmator:
„Pentru emiterea şi trimiterea certificatului prin poştă, va fi încasată suma de 57, 90 lei noi”
DECI: SUNA CLAR A TEAPA!

5. Creaza confuzie cu programul EUREST (firma de catering care are contract cu anumite pensiuni si hoteluri, unde se ofera cazare gratuita, dar se plateste demipensiune obligatoriu), deci daca sunati la hotel si primiti confirmare intrebati despre ce program e vorba ca sa nu va treziti ca platiti o taxa pentru a va trimite un „certificat de inscriere” pe care nu-l folositi la nimic.

6. Sa fim seriosi, cine va ofera cazare gratis? In cazul concursurilor LEGALE, si la care concurentul s-a inscris, castigatorul se alege in urma alegerii conform regulamentului. Pentru firmele de turism se specifica in mod clar ce se ofera, ce e inclus in pret si ce nu, si nu se cere nici o taxa suplimentara. Cazul de fata e doar SPAM!

  1. MARE ATENTIE! Pentru ca sa nu ai timp sa te interesezi de program, ai un termen limita foarte scurt (in aceesi zi de regula) ca sa nu ai timp sa te interesezi daca e teapa sau nu. Trebuie sa platesti taxa de 58 lei, apoi esti FERICITUL CASTIGATOR AL UNEI TEPE!  Programul de Dezvoltare al Turismului Individual European 2013
Nr ref. 122/A/3F787
Ediţia
2013 (III)
      Programul de Dezvoltare al
Turismului Individual European
 

Europa mea fără frontiere

Stimate Utilizator,

cu plăcere vă anunţăm, că aţi obţinut o alocare de cazare pentru 2 persoane în a III Ediţie a Programului de Dezvoltare al Turismului Individual European (PDTIE) „Europa mea fără frontiere” 2013.
Scopul programului este încurajarea dezvoltării sectorului turistic, cu accent special pe unutăţile mici şi mijlocii de cazare adică pensiuni şi mici hoteluri din întreaga Europă. În a III Ediţie PDTIE 2013 participă 850 de pensiuni şi hoteluri din România şi alte 13 ţări.

Ai obţinut garantat o alocare de 3 zile de cazare gratuită pentru 2 persoane, ce poate fi realizată în orice hotel, care participă în program. Vă rugăm să vă autentificaţi pe site-ul programului, să confirmaţi participarea şi să indicaţi adresa de livrare a certificatului.

 

CODUL ALOCĂRII DUMNEAVOASTRĂ:

GMC8N-1VD69

Autentificare pe site şi indicaţi adresa de livrare a certificatului de confirmare a alocării.

Alocarea expiră: 2013-09-12 23:59

3
zile de cazare gratuită

Cum foloseşti alocarea?
Alocarea primită este valabilă până la 2013-09-12 23:59 şi este necesară confirmarea  înainte de expirarea acestui termin. Pentru a confirma,
autentificaţi-vă pe site-ul programului PDTIE, completând chestionarul participantului la program şi indicaţi adresa de livrare a certificatului pentru cazare gratuită. Alegeţi hotelul şi în ziua sosirii arătaţi certificatul, pentru a primi cazare gratuită. Certificatul poate fi folosit în 6 luni.

De ce alocarea expiră?
PDTIE emite 100.000 de alocări pentru persoane alese prin intermediul site-ului de internet şi este obligat să împartă întreaga sumă de certificate până la data de 2013-09-12 23:59. Alocările sunt valabile pe o perioadă scurtă de timp, pentru ca în momentul în care Participantul nu răspunde, PDTIE poate retrimite alocările nefolosite altor persoane.

Vă rugăm să renunţaţi.
Dacă aţi decis să nu confirmaţi alocarea şi doriţi să renunţaţi, vă rugăm să accesaţi renuntare, pentru ca automat să redistribuiţi alocarea unie alte persoane, fără a aştepta expirarea acesteia.

Vă felicităm şi vă dorim o vacanţă minunată!
Grăbeşte-te şi pofită de şansa Ta! Autentifică-te pe site-ul PDTIE.

Regulamentul programului este accesibil pe site-ul PDTIE. În program participă obiecte de cazare cu standard de pensiune şi hotel, cu localizare în
Polonia, Cehia, Austria, Germania, Spania, Portugalia, Croaţia, Bulgaria,
România, Slovenia, Franţa, Italia, Slovacia şi
Ungaria.
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. salut! da,eu am dat 57,90 si am primit CEC-UL acasa, dupa ce inainte de asta am sunat la pensiunile din lista,si mi-au confirmat ca primesc cecul eurorest (cazare gratuita),cam mare pretul ptr masa 60 de lei /zi persoana?e clar ca in pretul mesei este inclusa si cazarea.
    cec-ul vine necompletat pe numele dvs,deci puteti sa-l dati unor prieteni ,daca nu vreti sa mergeti.

  2. pe mine m-a distrat inca de la inceput randul spre final " va rugam sa renuntati" ; adica oamenii ne-au zis ce trebuie sa facem, dar unii "batman, batman" :))

    si oricum asta e varianta a doua de text mai primenita, prima avea mult mai multe greseli gramaticale, inclusiv din cele crase gen "a-ti"

    si mai agata cu ceva, ca initial promite 2 nopti gratuite, dar cand te "inscrii" te anunta ca esti fericitul castigator a 7 nopti, conditionate de plata a 7 zile de demipensiune, deci de fapt ajungi sa dai mai multi bani la final

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.