Parfumuri de vară pentru el! Ce recomand în vara asta.

0

Despre parfumuri pentru ea am tot vorbit și s-a tot vorbit. Însă pentru el în general mai puțin deși am câteva parfumuri bărbătești pe care le port și eu fără menajamente de fiecare dată când simt sau consider că mi s-ar potrivi. De data aceasta aș dori să vorbesc doar despre el! Parfumuri de vară pentru el, mai bine spus. Dar tot nu mă pot abține, așa că o să completez în doar câteva cuvinte… oferta cuprinde parfumuri de top și pentru ea… însă dacă spun mai multe mă tem că acest articol va rămâne doar cu titlul despre el, și va fi tot despre ea. Așa că revin la el…

O să vă vorbesc despre ultima achiziție de la Notino, mai exact apa de toaletă Prada Luna Rossa Carbon, un produs pe care l-am cumpărat cadou pentru el cu ocazia zilei onomastice. De parfum ne-am îndrăgostit de la prima pulverizare. Primul care l-a testat, imediat ce a fost desfăcut produsul, nu a fost sărbătoritul cum era de așteptat ci feciorul care a fost foarte încântat de când l-a văzut. Mirosul a rămas în încăpere ceva timp și după ce acesta a plecat, iar după câteva ore bune de la aplicarea a doar două pulverizări încă se mai simțea. În plus în urma lui a lăsat o ușoară dâră suficient cât să nu deranjeze și să își facă simțită prezența. Chiar dacă este considerat apă de toaletă este destul de puternic, persistă și are un miros demențial.

Parfumul a fost creat special pentru bărbații siguri pe masculinitatea lor, iar descrierea acestuia completează perfect acest concept:

Uneori, experiențele senzoriale unice vin din surse neașteptate. Apa de toaletă pentru bărbați Prada Luna Rossa Carbon îmbină puterea celor mai întunecate stânci, cu cele mai ușoare adieri de vânt. Descoperiți aroma unei combinații de elemente inedite, dominată de tonuri metalice. Notele de vârf sunt definite de bergamota italiană, combinată cu piperul negru. La scurt timp, în prim plan apar acordurile de lavandă senzuală și o notă metalică, ce conturează inima acestei ape de toaletă pur masculine. Piramida olfactivă este clădită pe o bază persistentă, de paciuli și ambroxan.”

În calitate de un fan al parfumurilor masculine pot spune că acesta ocupă un loc de top în ceea ce privește preferințele. Este un parfum puternic, ideal pentru a fi purtat zi de zi, tonurile metalice fiind cele care îi oferă un statut special oricărui bărbat puternic și sigur pe el. Atât ambalajul cât și modul în care este ambalat oferă o eleganță care nu poate fi ignorată.

Combinația de note aromatice poate clasa acest parfum cu ușurință în topul parfumurilor de calitate dar foarte accesibile la preț. Este un parfum care merită adăugat la colecție și purtat zi de zi, dar și la ocazii speciale. Este genul de parfum care întoarce priviri și nu poate fi uitat prea ușor, mai ales dacă este purtat cu atitudine.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.