Frumusețea în carantină sau relaxare totală a tenului

0

Majoritatea femeilor aleg să poarte un machiaj doar atunci când ies din casă. Însă sunt femei care au transformat arta machiajului într-o rutină zilnică. Nu este greșit, atâta timp cât sunt folosite doar poduse cosmetice de calitate superioară și potrivite tipului de ten. Însă, la fel cum noi avem nevoie de relaxare, așa și tenul simte nevoia de a se bucura de o perioadă în care să se bucure de lipsa unui makeup.

Rutina zilnică de îngrijire nu trebuie neglijată!

Foarte importantă este demachierea zilnică a tenului. Indiferent cât sunteți de obosite, demachierea tenului este precum spălatul pe dinți. Nu te culca niciodată fără să îți cureți tenul, chiar dacă ai purtat sau nu un make up.

De ce trebuie să vă demachiați chiar dacă nu v-ați aplicat un fond de ten, fard, mascara sau ruj? Pentru că indiferent dacă stăm în casă sau ieșim afară, particulele de praf din atmosferă, în combinație cu sebumul secretat astupă porii. De aceea este foarte important să vă curățați tenul nu doar dimineața ci și seara înainte de culcare.

Make-up doar pentru tine

Multe femei consideră că dacă stau în casă și nu sunt văzute de nimeni, nu au de ce să se aranjeze. Ei bine, asta este greșit. De obicei cum tu te vezi ca femeie, așa te văd și cei din jur. Dacă tu când privești în oglindă, vezi o femeie veselă, frumoasă și cu zâmbetul pe buze, așa te văd și cei din jur și cu siguranță vei reuși să te faci plăcută oriunde.

Nu trebuie să te machiezi niciodată pentru alții. Fă-o doar pentru tine și vei vedea că vei fi mai încrezătoare și mai sigură pe tine. Însă folosește doar produse cosmetice potrivite tipului tău de ten și nu exagera cu machiajul.

Poartă zilnic parfumul preferat

Poartă parfumul preferat și acasă nu doar la birou sau când mergi undeva. Aroma îmbietoare a parfumului preferat va crește buna dispoziție și va stimula creierul să producă serotonină, așa zisul hormon al fericirii. Dacă iubești să ai o colecție de parfumuri, atunci este timpul să îi dai un refresh. Pe elefant.md este imposibil să nu-ți găsești parfumul preferat.

Dacă la makeup poți renunța, la parfum nu ar trebui. Parfumul însă nu trebuie să înlocuiască igiena zilnică și deodorantul, nici măcar accidental. Cel mai rapid duș îl poți face în 5 minute, pentru o împrospătare și curățare a pielii.

Produsele de igienă pe primul loc!

Nu întâmplător am lăsat această categorie la urmă. Ce voiam să subliniez? Degeaba cele de mai sus dacă igiena zilnică lasă de dorit. Așa că dacă stai acasă, folosește cu încredere apa și săpunul, gelul de duș, șamponul și pasta de dinâi. Răsfață-te într-o baie cu spumă, aplică-ți o mască și învață să te iubești!

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.