Rucsacul – un nou accesoriu feminin

8

S-au scris mii de articole despre cum poate fi accesorizată o geantă. Dacă poate fi asortată sau nu cu pantofii, cum poate fi combinată cu întraga ținută, cât de mare să fie sau din ce material. Este adevărat că geanta este este una dintre cele mai iubite accesorii feminine. Unele femei ajung să aibă o întragă colecție de genți. Ba ajung să dea pe o geantă cât pe o garsonieră la periferia Bucureștiului. Ce să zic? Fiecare după buget!

În timp ce unele doamne aleg să își măreasca periodic colecția de genți, altele aleg să își cumpere un rucsac. Eu fac parte din ultima categorie. Prefer un rucsac elegant și micuț. Mult mai comod de purtat. Poți cumpăra și tu un rucsac dama aici!

În cazul în care nu știați puteți opta chiar pentru un rucsac office. Așa că îl puteți purta cu încredere chiar și la birou, mai ales dacă faceți parte din acea categorie de participanți la trafic care folosesc drept mijloc de transport bicicleta sau trotineta.

În același timp, dacă iubești plimbările în natură, excursiile, drumețiile sau preferi să ieși la o plimbare cu bicicleta în parc, rucsacul nu ar trebui să îți lipsească!

Eu merg foarte mult pe jos, iar rucsacul îl consider ușor de purtat, comod și practic. În plus am optat pentru un model elegant așa că nu este un inconvenient, putând să îl accesorizez ușor la o ținută office.

Rucsacul este din punctul meu de vedere o alegere fericită mai ales atunci când ieși în parc cu copilul. Este important să ai mâinile cât mai libere dar în același timp să ai cu tine tot ce are nevoie cel mic. Ce poate conține un astfel de rucsac? Kit-ul de bază de mămică format din: apă, șervețele, schimburi, după caz scutece, o jucărie preferată. Asta pe lângă telefonul și bani.

În același timp, nu ar trebui să îți lipsească din geantă sau rucsac portofelul! Am observat că femeile evită acest accesoriu, preferând să își țină banii, documentele sau cardurile în buzunarul de la geantă. Asta pentru că acesta ocupă spațiu. Iar dacă geanta este micuță, atunci aceasta va conține doar strictul necesar. Însă un portofel damă cu siguranță este mai mult decât util deoarece te ajută să te organizezi mai bine. În plus este mult mai ușor să îl muți dintr-o geanta în alta. Poți opta pentru un portofel micuț, subțire și elegant care să își găsească ușor un loc în orice geantă.

DISTRIBUIȚI

8 COMENTARII

 1. Nu as spune ca e chiar un accesoriu nou. De vreo zece am port numai rucsac. Am vreo sase. E mult mai comod, imi lasa mainile libere si pot ascunde inauntru chestiile pe care le iau cu mine cand scot cainii la plimbare: recompense, lese lungi, botnita pentru Bruno, bidon de apa, pungi, jucarii etc. :)))

  • Bruno e un norocos.
   Sa zicem ca ai fost cu un pas inaintea modei.
   Da se poarta poate si mai bine de 10 ani, dar era ceva mai rar folosit.
   Totusi acum vreo 20 de ani imi aduc aminte ca era o moda cu rucsacul din denim. O adevarata nebunie. Vedeam peste tot. Chiar si eu am avut unul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.