Avantajele panourilor led pentru interior!

0

Fie ca este vorba de uzul casnic, de spatiile publice sau de alte aplicatii, iluminatul reprezinta un serviciu esential. Unul dintre cele mai versatile mijloacele de iluminare si care se potriveste atat pentru spatiile civile, cat si pentru cele industrial, consta in montarea unui panou led interior. Panourile led pentru spatii de interior asigura oricarei incaperi lumina necesara pentru desfasurarea activitatii. Pe langa nota de modernism pe care o dau spatiului, ele au si o putere mare de directionare a luminii. Au o raza de transmitere a luminii mare, astfel incat toate colturile incaperii vor fi perfect iluminate – un aspect extrem de important atunci cand este nevoie de o lumina uniform dispusa.

Un panou led interior are un consum foarte mic de curent electric si este foarte usor de montat. De asemenea, reprezinta solutia economica pentru persoanele care isi doresc ca sistemele de iluminare folosite sa se potriveasca cu designul modern al incaperilor si spatiilor unde sunt folosite. Acest sistem de iluminare are o forma compacta, ceea ce inseamna ca va ocupa foarte putin spatiu. Panoul cu LED functioneaza fara probleme la temperaturi extreme, ca cele cuprinse intre -40 de grade Celsius si 60 de grade Celsius. Un alt aspect important legat de panourile cu led pentru interior consta in faptul ca nu dauneaza mediului inconjurator, intrucat nu au emisii de raze UV, nu contin mercur sau alte substante daunatoare.

Ca toate corpurile cu LED, si panou led aplicat se remarca printr-o serie de avantaje deosebite. Este potrivit pentru spatii de birouri, spatii comerciale sau alte tipuri de spatii interioare, are lumina neutra, lumina calda si lumina rece, diverse puteri si dimensiuni.

Se recomanda utilizarea de panouri  led aplicate pentru camere intunecate, fara ferestre – se pot monta pe perete si ofera o putere de luminare foarte mare comparabila cu lumina solara. Panourile cu led pentru montaj aplicat pe tavanul din beton sau lemn sunt  o investitie buna, avand  costuri de energie electrica si mentenanta cat mai reduse, au o durata de viata lunga si rezistenta mare la socuri si vibratii.

Sisteme simple si elegante, foarte usor de montat, panourile cu led aplicat ofera un design placut atat spatiilor comerciale, cat si locuintelor. Sunt de 7 ori mai puternice si mai eficiente dacat cele cu halogen si dispun de o durata de viata de peste 50.000 de ore.

Corpurile de iluminat panou led interior, panou led aplicat sunt proiectate sa se potriveasca perfect cu toate decoratiunile interioare, gama larga de stiluri combinandu-se perfect cu orice camin.

Lumina alb calda este recomandata pentru spatiile casnice, cea neutra pentru cladiri de birouri sau spatii comerciale. Panourile led cu lumina alb rece pot fi montate aplicat pe tavan sau perete in farmacii, spitale sau institutii publice.

Panourile cu LED pentru spatii interioare se pot monta pe tavane din rigips, cu montaj incastrat sau aparent, si pe pereti, pentru un design modern, precum si pentru o directionare optima a luminii. Se preteaza pentru diferite spatii interioare, intrucat se folosesc pentru a eficientiza cat mai bine spatiul disponibi pentru sursele de lumina.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.