De ce sa alegi insula Skiathos ca destinatie de vacanta in Grecia

0

Cand vine vorba de vacante si calatorii, Grecia e destinatia la care multi viseaza, iar unul dintre obiectivele turistice grecesti care merita toti banii este insula Skiathos. Daca pana acum nu ai ajuns aici, trebuie sa faci asta, insa asigura-te ca alegi o oferta de cazare Grecia in Skiathos care ti se potriveste.

Unele dintre cele mai frumoase plaje grecesti

Aici te asteapta zeci de plaje diferite, printre care sunt populare Golden Sand, Banana Beach, Koukounaries, Lalaria si multe altele.

Un apus de soare care iti taie rasuflarea

Daca vrei sa vezi un apus de soare de toata frumusetea, si nu doar unul, aceasta insula greceasca este destinatia perfecta. Dupa o zi insorita petrecuta pe plajele imbietoare din Skiathos, nimic nu se compara cu o plimbare pe dealurile din zona chiar inainte de apusul soarelui.

Skiathos

Singurul sat de pe insula

Exista un singur sat pe insula, celelalte asezari fiind de fapt resorturi si plaje private. Chiar daca te cazezi la unul dintre hotelurile din zona, poti vizita zona rurala. Poti chiar sa inchiriezi o masina de teren si sa explorezi peisajele de pe insula.

Aventura

Indiferent ca faci catarari sau iti place sa plonjezi in apa marii, in Skiathos le poti face pe toate. Daca iti place aventura, trebuie sa stii ca aici avioanele trec chiar pe deasupra multimii de turisti imediat dupa decolare.

Localnici prietenosi

In Skiathos, toata lumea e prieten cu toata lumea, pentru ca aici e o atmosfera tropicala, perfecta pentru vacanta si pentru legarea de noi prietenii. Indiferent ce alegi sa faci pe insula, localnicii iti sunt alaturi. Poti sa mananci specialitati grecesti, sau poti sa petreci alaturi de localnici la taverna. Poti chiar sa fii chemat la cina de catre localnici.

Skiathos este insula perfecta de vacanta pentru oricine, dar mai ales pentru indragostiti. Plajele insorite, apele cristaline, apusurile unice si alte trasaturi ale insulei sunt conditiile perfecte pentru indragostitii de orice varsta. Aici ai tot ce iti trebuie ca sa pornesti o adevarata aventura in timpul vacantei tale.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.