Îndrăgostite de rujurile Matte Stain Melkior? – 6 nuanțe noi vă așteaptă

2

Vă plac rujurile lichide Matte Stain Melkior?

Dacă da, cei de la Melkior vor lansa pe data de 15 noiembrie 2017, la ora 10, în toate magazinele Melkior din țară, 6 noi nuanțe din această gamă.

Matte Stain Melkior

Melkior este unul din brandurile mele preferate datorită faptului că oferă doar produse de make-up profesionale la prețuri mai mult decât rezonabile.  Despre rujurile lichide #MatteStainMelkior v-am mai vorbit și aici. Pot spune cu  mâna pe inimă că sunt rujurile mele preferate, așa că lansarea unor noi nuanțe este mai mult decât binevenită.

Vestea bună este că am ocazia de a testa în premieră una din noile nuanțe. Este vorba de rujul lichid Matte Stain Melkior TABOO, o nuanță de mov închis, îndrăzneț, intens, cărnos și foarte senzual. Nuanța este ideală pentru o seară în club sau o petrecere exclusivistă. Având în vedere faptul că rujul este rezistent la transfer, nu vei sta cu grija reîmprospătării machiajului.

Nuanța primită spre testare mi se potrivește perfect. Chiar îmi doream să achiziționez rujul lichid Matte Stain Melkior HAPPYDupă data de 15 noiembrie, mai mult ca sigur îmi voi îmbogăți trusa de make-up cu încă două nuanțe de data asta ceva mai „cuminți”, iar treptat o să am în vedere să le achiziționez pe toate 12 (aici găsiți toate nuanțele disponibile).

Rujurile lichide mate de la Melkior sunt extrem de rezistente, intense, culoarea uscându-se destul de repede pe buze, astfel încât după 2 minute de la aplicare poți observa că nu vor rămâne urme de ruj pe pahar sau pe șervețel. Se aplică ușor pe buze, însă trebuie să ai o oarecare îndemânare pentru a nu depăși conturul buzelor. Aplicatorul este ușor de folosit, iar surplusul de ruj poate fi îndepărtat imediat după aplicare dacă este cazul cu un șervețel.

Nu usucă buzele, dar pentru un aspect impecabil se recomandă hidratarea buzelor în prealabil cu un balsam pentru buze. Presupun că acest ritual de îngrijirea a buzelor nu lipsește din rutina voastră zilnică.

Dacă vă plac rujurile lichide Matte Stain Melkior, atunci nu ratați lansarea noilor nuanțe din data de 15.11.2017!

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.