E timpul să faci economie! Alege becuri LED la super promoție

24

În ultimul timp  auzim doar de scumpiri, indiferent de natura lor. Scumpiri la energie electrică, scumpiri la energie termică, scumpiri la carburanți, toate acestea atrăgând după sine scumpiri la toate produsele. Din păcate părtași la întregul val de scumpiri asistăm neputincioși deși o parte din vină ne aparține. Ce putem face pentru ca bugetul să nu fie afectat?

Să reducem consumul de energie

Nu consumați energia inutil. Dacă ați terminat de lucrat la computer, nu are rost să îl lăsți în continuare pornit. La fel și cu lumina din anumite camere. Să nu lăsăm becurile aprinse dacă nu avem nevoie. Chiar dacă nu consumă mult, puțin cu puțin se adună la sfârșit de lună. În plus puțin de la mine, puțin de la tine, puțin de la vecinul, treptat realizăm că inutil consumăm energie, iar acest consum nu  afectează doar bugetul nostru ci întreaga planetă.

Să cumpărăm doar aparate electronice și electrocasnice cu un consum redus de energie și becuri economice sau becuri led

becuri led becuri economice

Din fericire, marii producători de aparate electronice și electrocasnice au înțeles cât de important este consumul de energie la nivel global și au reușit să îmbunătățească acest aspect oferind aparate cu un consum redus de energie. Dacă în urmă cu 10 ani cel mai mic consum pe KWh era încadrat la clasa A+, acum deja vorbim de un alt nivel. Pe piață ne putem bucura de aparate din clasa A++ sau chiar A+++.

Cel mai mare consum însă era înregistrat de becurile cu incandescență. Îmi aduc aminte și acum de becurile acelea de 100W care luminau bine dar consumau enorm de mult. Pe atunci prețul la energie era mult mai mic. Însă chiar și atunci consumatorii casnici evitau să folosească astfel de becuri și alegeau becuri cu un consum mai redus chiar dacă luminau mult mai slab.

Din fericire, în ziua de azi există pe piață becuri led care au un consum mic de energie, dar luminează foarte bine.

Becurile led spre deosebire de cele cu incandescență nu se încălzesc, au o durată de viață mult ma mare, un consum mult mai mic de energie și o luminozitate (lumeni) mult mai mare. În plus becurile led, spre deosebire de cele clasice (neon, sodiu, walfram) sunt ecologice. Acesta este un motiv în plus ca să le cumperi.

Becurile led sunt și ele de două tipuri:

  • becuri led cu lumină caldă – imită luminozitatea oferită de becul clasic (cel cu incandescență) și sunt folosite de obicei în interiorul clădirilor. Lumina nu este obositoare pentru ochi.
  • becuri cu lumină rece – acestea au lumina albă și sunt folosite în special la iluminatul exterior (în curte, iluminat stradal). Însă sunt persoane care preferă să folosească și în interior becurile cu lumină rece.

Mai nou, au apărut pe piață și becuri led SMD, care prezintă o tehnologie mult mai avansată decât primele becuri led apărute. Acestea au o durată de viață mai mare, un consum mult mai redus de energie și o intensitate luminoasă mult mai puternică.

Becurile led au câștigat rapid un loc fruntaș pe piață datorită avantajelor pe care le oferă. Mai mult decât atât, acestea sunt folosite în diferite sisteme de iluminat menite să înfrumusețeze locuințele. Pe piață există o gamă diversificată de tipuri de becuri cu led la prețuri mai mult decât avantajoase. Astfel poți cumpăra pentru locuința ta becuri led de diferite forme, culori sau diferite puteri (watti).

Cele mai populare sunt becurile led obișnuite deoarece pot fi ușor de adaptat la orice sistem de iluminat, însă la mare căutare sunt și becurile led vintage, becurile colorate, spoturile led, proiectoarele led, benzile led. Toate acestea având un consum foarte mic de energie.

Mai mult decât atât, există becuri led cu diferite trepte de luminozitate, ușor adaptabile nevoilor tale. Eficiența energetică și posibilitatea de a regla intensitatea luminoasă sunt două criterii esențiale de selecție. Acesată tehnologie doar becurile led o oferă.

În plus becurile led au diferite sisteme de înfiletare a duliei, astfel încât le poți monta în orice tip de lustră, aplică, veioză, spot etc.

Să urmărim reducerie! De exemplu în perioada 24-26 noiembrie savelectro.ro oferă reduceri de până la 60% la toate categoriile de produse!

Reducerile de prețuri nu înseamnă neapărat o calitate mai slabă a produselor, ci o modalitate de a atrage noi clienți, de a îi recompensa pe cei existenți și de a resuscita puțin economia.

Atunci când apar reduceri de preț cum sunt cele de  Black Fridey, sau alte campanii promoționale, este bine să profităm de ele! De ce să cumpărăm un bec la un preț întreg când putem economisi ceva bănuți cumpărând același bec la un preț redus?

Savelectro.ro are o mare surpriză pentru voi. Puteți cumpăra becuri nu doar în ziua de vineri la preț redus, ci în tot weekend-ul 24-26 noiembrie. Astfel nu aveți doar un Black Fridey ci un întreg Black Weekend! În această perioadă vă puteți bucura de reduceri de preț de până la 60% la toate categoriile de produse.

În plus, dacă o să utilizați codul SAVBF, o să beneficiați de o reducere de 15% la produsele care nu intră în cealaltă campanie promoțională. Astfel, indiferent ce veți cumpăra în perioada 24-26 noiembrie, va fi la preț redus.

becuri LED black friday savelectro

Dacă încă nu folosiți becuri led, acum e momentul să profitați de ocazie și să cumpărați becuri pentru toată casa. Faceți economie atât cu prețul produsului cât și în timp, la consumul de energie.

DISTRIBUIȚI

24 COMENTARII

  1. Am intrat pe site si am concluzionat ca dintr-o data am nevoie de atat de multe lururi in casa pe care poate le-am neglijat pana acum: prize noi, intrerupatoare si sa imi schimb si eu becurile incandescente care inca nu au ajuns la epuizare 🙂 Oricum, preturile sunt mai bune decat in magazine.

  2. Adevarul este ca am planuit deja sa imi cumpar cate ceva de la SavElectro, insa referitor la sfatul tau de a inchide calculatorul cand nu il folosesc, vreau sa iti spun ca rareori fac acest lucru. De obicei ma bag in pat dupa ce deschid youtube sau vreun alt site sa urmaresc vreo emisiune, un film, un documentar si, desigur, adorm cu ele deschise. :)))

  3. De becuri led SMD, nu stiam. Mai am si eu de schimbat cateva becuri prin casa, nu multe, vreo 2-3 si sper sa o fac cat mai curand. M-am obijnuit cu lumina becurilor led si imi place mult mai mult, ca sa nu mai vorbim de economie. Am avut un voucher de 50 lei, insa am luat altceva, m-a intrigat faptul ca trebuia sa platesc si transportul daca depaseam suma, pe care evident as fi platit-o.

  4. Eu folosesc doar becuri led si sunt foarte multumita pentru ca au un consum redus si o luminozitate mult mai buna. Trebuie sa fac aprovizionarea acum cand sunt la promotie!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.