Ce trebuie să știi despre ceara de păr

3

Când vine vorba de aranjarea părului mizez de fiecare dată pe produse profesionale de îngrijire și styling. Un ajutor de nădejde este ceara de păr, un produs ideal pentru fixare, strălucire și un plus de textură.

Mai mult ca sigur, fiecare dintre voi v-ați confruntat cu fire de păr rebele, care și-au ales cel mai nepotrivit moment pentru a se revolta. Unii dintre voi vă confruntați des cu problema firelor care stau în toate direcțiile, iar acest aspect este destul de frustrant. La orice impact vizual, părul este primul care atrage atenția și mai ales cel nearanjat pentru că psihologic vorbind, ce nu intră în standardul pe care noi îl considerăm normal, iese în evidență.

Cel mai adesea ne confruntăm cu fire rebele dimineața sau atunci când părul este proaspăt spălat.

Ce este ceara de păr

ceara de par

Ceara pentru păr este un produs cosmetic folosit pentru îngrijirea și aranjarea firelor de păr. Aceasta are rolul de a fixa orice coafură, fiind în același timp potrivită pentru toate tipurile de păr. Ceara de păr profesională oferă părului nu numai strălucire și fixare ci și protecție împotriva factorilor nocivi din mediul înconjurător, acționând ca o barieră de protecție împotriva factorilor externi.

Chiar dacă pe piață se găsesc multe produse pe bază de petrol, recomandat este să căutați doar ceară de păr profesională care conține și ceară de albine.

Cum se aplică ceara de păr

Ceara de păr se aplică în cantități mici pe părul uscat sau ușor umed. Părul nu trebuie să fie ud. Modul de aplicare este foarte simplu. Se va lua o cantitate mică de ceară pe care o veți încălzi în palmă, astfel încât aceasta să se întindă pe toată suprafața cu ușurință. O să știți când poate fi aplicată în momentul în care nu mai este foarte lipicioasă. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să vă treceți mâna prin păr pentru aranjarea tuturor firelor de păr. Aveți grijă să o distribuiți uniform pe toată lungimea firelor de păr. Apoi vă puteți aranja părul cum doriți.

Mare atenție la cantitatea de ceară folosită. Indicat este să folosiți o cantitate mică, altfel părul va căpăta un aspect neplăcut ca de păr nespălat, îmbâcsit. Ideal este să folosiți o ceara de păr pe bază de ceară de albine, pentru ca efectul de păr îmbâcsit să fie înlăturat. După aplicare puteți folosi foehnul pentru a elimina aspectul de păr uleios.

Cantitatea depinde și de lungimea sau volumul firului de păr. Pentru părul mai scurt puteți folosi o picătură mică de ceară, iar pentru părul lung, două picături. Ceara de păr se îndepărtează doar prin spălare cu apă caldă și șampon.

Puteți aplica ceara de păr acasă?

Cu ajutorul acestui produs, puteți realiza aproape orice tip de coafură chiar din confortul propriei case și fără să fiți neapărat hair stylist. Trebuie doar puțină imaginație și ceva mai multă îndemânare. Și bineînțeles, un produs profesional care să îi ofere părului protecție împotriva factorilor extern.

Practic, ceara de păr profesională contribuie semnificativ la obținerea unei coafuri perfecte fără teamă că aceasta nu va rezista, indiferent de evenimentul la care participați sau condițiile meteo. Chiar dacă vântul bate puternic, coafura rezistă. Chiar dacă aveți o zi plină de adrenalină, coafura rezistă. Deci puteți dansa fără grija părului. Sau de ce nu? Puteți chiar înota, sări cu parapanta sau puteți practica bungee jumping. Un produs profesională va face față oricărei provocări extreme.

De un lucru trebuie să țineți cont însă. Este indicat să aplicați ceara de păr după ce v-ați îmbrăcat, altfel riscați vă alegeți ca bonus cu haine lipicioase și mai mult ca sigur nu vă doriți asta.

Ceara de păr – un produs atât pentru femei cât și pentru bărbați

În ultimul timp, domnii au început să fie din ce în ce mai atrași de aspectul fizic și să petreacă din ce în ce mai mult timp la saloanele de înfrumusețare sau acasă în fața oglinzii. Ceara de păr poate fi folosită cu succes pe părul scurt pentru a obține un efect rebel, țepi sau pentru orice altă frizură pefectă.

De acum părul nearanjat nu mai este o scuză. Tu folosești ceară de păr pentru o coafură perfectă?

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.