Mare atenție cum și unde parcați mașina

7

mașina parcare

De când avem mașina, din fericire nu am avut evenimente neplăcute în trafic. Și Doamne ajută nici să nu avem. Însă ne-am confruntat cu fel de fel de probleme în parcare.

  1. Mi-a căzut un ghiveci pe parbriz. Nu a reușit să îl spargă, dar a reușit să îl crape. Prinde hoțul, scoate-i ochii… deși nu era greu de aflat cine. Noroc că acest eveniment a avut loc înainte de a achiziționa noua mașină, așa că nu a fost paguba prea mare.
  2. Mi-a scos/dezlipit oglinda retrovizoare de pe partea stângă. Nu știu cum a reușit să o scoată de acolo, dar când am revenit la mașină am observat că nu am în ce mă uita pentru a da cu spatele. Cred că dacă dădeam o fugă pe la obor în week-end-ul acela o găseam pe acolo. Țin să menționez că nu luasem nimănui locul de parcare, fiind vorba de o parcare publică. Prinde hoțul, scoate-i ochii…. iar nimeni nu a văzut nimic.
  3. Am găsit de nenumărate ori meniul vecinilor pe mașină. Asta de fiecare dată când o parcam sub geam și de obicei imediat ce o aduceam de la o spălătorie. Nu că ar avea ceva cu noi, doar că sunt lipsiți de bun simț și au obiceiul să arunce resturi alimentare pe geam fără să se uite unde. Ei cică în așa fel hrănesc pisicile din jurul blocului.
  4. Mi-a spart de două ori mașina. Prima dată a reușit să fure din ea casetofonul. Și-a cam luat țeapă cu el că era cam stricat… Dar a lucrat frumos și fără a strica ușa sau yala. Se pare că era un profesionist.  A trebui să comand un nou casetofon auto pe care îl am și acum. A doua oară nu am avut același „noroc”. De data aceasta a încercat să o spargă un amator. Nu a reușit să intre în mașină. Doar i-a scos yala cu totul de pe partea șoferului, iar de pe partea dreaptă a lăsat-o să atârne. Nu a fost singura spartă în acea noapte de la noi din parcare. A mai spart și mașina unui vecin din care nu furase nimic. Hoțul de ocazie a fost prins de data aceasta. Un puștan care cică voia să se distreze, vandalizând și alte vehicule din alte parcări. Din fericire aveam poliță CASCO în acea perioadă și au rezolvat ei problema.
  5. Zgâriată – nu cred că există mașină care să nu fie zgâriată accidental în parcare. Fie din neatenție cu portiera, fie intenționat de un vecin pus pe scandal. Noi avem mici zgârieturi făcute fără intenție, așa că se iartă.
  6. Cauciuc spart – asta a fost o mârlănie curată, mai ales că erau cauciucuri noi de iarnă. Cine a fost nu am aflat, dar am bănuit. I-am transmis un mesaj și s-a potolit.

Cam acestea au fost problemele cu care ne-am confruntat în parcare cu mașina. Voi ce probleme ați întâmpinat?

 

DISTRIBUIȚI

7 COMENTARII

  1. Pe vremea când locuiam în București, într-o noapte au fost sparte toate mașinile din parcarea blocului. În afară de a mea, care era descuiată, cu geamul puțin lăsat dar destul de murdară (de abia venisem de la un drum mai dificil) 🙂

  2. Hmm….noi nu, dar stiu ca lunar vecinul ramanea fara baterie la masina :)) Nu imi dau seama cum o furau si de ce mereu si mereu de la el…. Dar ce nasoale ai patit tu! cum sa iti cada ghiveciul pe parbriz? oh, ce nasol! cred ca al meu facea o criza daca i se intampla asta.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.