A venit timpul să dai restart facturilor la energie și gaz

9

Probabil și tu ai observat la fel ca mine cum facturile la energie electrică și facturile la gaz natural sunt în permanență în creștere, în ciuda faptului că tu ai avut grijă să faci economie și să consumi cât mai puțin.

Chiar dacă ți-ai izolat bine locuința și ai achiziționat doar aparatură electronică și electrocasnică din clasa A+, A++ sau A+++, diferența s-a simțit doar o perioadă, deoarece scumpirile periodice au ajuns tot la nivelul facturilor pe care le plăteai înainte. Degeaba ai făcut tu economie la factura de energie și economie la factura de gaz. Cineva a avut grijă să recupereze cumva banii de la tine scumpind fără nicio urmă de bun simț serviciile.

Da, tu ai făcut un bine și planeta îți va mulțumi că ai un consum redus, dar buzunarul tău ce spune?

Te consolezi cu ideea că măcar ai făcut ceva, iar dacă nu ai fi făcut, ai fi plătit și mai mult în fiecare lună. Asta pentru că nu există niciun control asupra acestor tipuri de servicii, iar consumatorul fie că vrea, fie că nu vrea, trebuie să plătească. Sau să își producă singur energia, asta dacă are posibilitatea. Dacă nu, atunci să se gândească la schimbarea furnizorului de energie si gaz! Acum este posibil! Cum? Lovindu-ți adversarul sub centură și mergând la concurență! Care concurență?

Restart Energy – un furnizor de pe piața libera care și-a propus să aducă o schimbare considerabilă în furnizarea energiei electrice și gazelor naturale în România.

Beneficiile schimbarii furnizorului de energie si gaz

 • Beneficiezi de prețuri mai mici. Cere o oferta furnizor de energie si gaz pentru a te convinge!
 • Vei plăti o factură lunară fixă la energie electrică cu toate taxele incluse, la un preț mai mult decât avantajos. Astfel în perioada de iarnă te vei concentra asupra cadourilor, nu asupra facturilor uriașe pe care trebuie să le plătești deoarece tu ai un tarif standard indiferent de lună. Dacă ai un consum mai mic nu e o problemă. La 6 luni se va face regularizarea, iar tu vei plăti fix cât ai consumat.
 • Instalația de electricitate și gaz rămân aceleași.
 • Schimbarea furnizorului este absolut gratuită. Ai posibilitatea să te răzgândești oricând dacă nu ești mulțumit. Atenție însă! Rebranșarea la vechiul furnizor este contra cost.
 • Nu trebuie să îți mai faci griji în caz de avariei. Nu o să stai cu orele în telefon așteptând să iei legătura cu un consultant. Au un serviciu cu clienții foarte bine pus la punct. Astfel poți contacta compania prin TelVerde gratuit, Whatsapp, Facebook Messenger, Chat online și numerele de urgenta disponibile pe site 24 de ore din 24.
 • Este partener Lyoness, astfel primești Cashback si shopping points la plata fiecărei facturi.
 • Dacă ești pregătit pentru o nouă experiență de furnizare și optezi pentru schimbarea furnizorului de energie sau gaz, Restart Energy oferă în perioada acestei campanii gratuit un set de 3 becuri cu LED și intri automat la tragerea la sorti pentru un telefon iPhone7.

 

9 COMENTARII

 1. eu sunt sceptica in orice domeniu si nu ma arunc asa rapid sa schimb furnizorul. M-ar tenta, ce-i drept, mai ales la energie electrica, unde au devenit foarte dese penele de curent, dar vreau mai intai sa ma conving ca nu e la fel si la concurenta.

  • Din acest motiv e bine ca situatia sa fie analizata cu mare atentie. De exemplu, daca ai o locuinta la tara in care stai doar cateva zile pe luna, atunci nu se merita. Abonamentul e gandit pentru un consum normal, dar daca nu stai acolo, clar nu consumi. Acolo daca vrei independenta, mai bun e un generator sau ramai la furnizor ca platesti oricum cat consumi.

 2. nu stiam de ei! multumim!

  in rest, pentru cine are facturi mari iarna la incalzire, un studiu frantuzesc zicea ca daca scadem temperatura la termostat cu 1 grad in toata casa, scaderea facturii ajunge si la 5-10%. Bon, pediatrul nostru e spartan si zice ca 18 e ok in dormitor iarna 😀

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.