Ceasul clasic – un accesoriu mereu la modă

2

Chiar dacă trăim în era tehnologiei și putem ști în fiecare moment cât este ora apelând la ajutorul telefonului mobil sau a altor gadget-uri din dotare, ceasul clasic este incontestabil mai mult decât un accesoriu folosit pentru măsurarea timpului. Este o dovadă de eleganță și rafinament, iar din acest motiv  nu se va demoda niciodată.

Ceasurile digitale sau smartwach-urile nu au reușit să detroneze ceasul clasic de mână cu mecanism Quartz sau cel mecanic, așa că indiferent de performanțele pe care tehnologia hight tech le oferă, un ceas va fi mereu un accesoriu sexy pe care îl poți purta cu plăcere la aproape orice ținută.

Ceasul de lux – un cadou perfect pentru persoana iubită

Atunci când alegi un ceas clasic trebuie să ții cont în primul rând de personalitatea persoanei care îl poartă, dar și de calitatea materialelor din care este confecționat. Cele mai ușor de verificat părți ale unui ceas sunt carcasa, cureaua și geamul. Dacă acestea sunt realizate din materiale de calitate, atunci ceasul va avea cu siguranță o viață lungă. În plus și design-ul este foarte important. Nimeni nu își dorește un accesoriu neplăcut, așa că analizează cu atenție modelul care ți-a atras atenția.

Însă cel mai important detaliu de care trebuie să ții cont atunci când achiziționezi un ceas este originalitatea ceasului. Un ceas original spre deosebire de o replică oferă o garanție, este mult mai bine realizat și mult mai rezistent.

Cum alegi un ceas potrivit?

Cadou pentru el!

Dacă partenerul tău este o persoană care adoptă un stil elegant, atunci și ceasul trebuie să se potrivească cu întreaga ținută. Pentru bărbați, cele mai potrivite ceasuri sunt cele care au o curea lată din piele sau o curea metalică. La mare căutare în rândul domnilor iubitori de astfel de accesorii sunt aceste ceasuri barbatesti tissot.

Dacă acesta obișnuiește să adopte ținute cât mai lejere, atunci poți opta pentru un ceas din categoria fashon. Însă o să îți spun un secret. Ceasurile elegante se potrivesc de minune și la o ținută casual, așa că înainte de a cumpăra un astfel de accesoriu analizează cu atenție garderoba partenerului și stilul predominant adoptat.

În cazul ținutelor sport, lucrurile sunt mult mai clare. Acestea  sunt indicate persoanelor foarte active care obișnuiesc să practice diferite sporturi.

Cadou pentru ea!

 

Doamnele sunt de fiecare dată mult mai pretențioase și atente la detalii așa că trebuie să îi analizezi cu mare atenție stilul și preferințele. Cu siguranță în cazul femeilor un singur ceas nu este suficient, așa că încearcă să fii atent la întreaga colecție pe care o are. Dacă aceasta preferă ceasuri casio de dama, atunci alege-i un model din acea gamă, dar ai grijă să aibă cureaua dintr-o nuanță care îi place dar care îi lipsește din colecție. Sau mergi la sigur pe stilul clasic, optând pentru o brățară metalică.

Ținând cont de faptul că un ceas este un accesoriu foarte important, care completează și evidențiază o ținută alegerea modelului perfect nu este o sarcină tocmai ușoară. Ceasul poate fi atât pentru femei cât și pentru bărbați o declarație de stil.

 

 

 

2 COMENTARII

  1. ceasurile recastiga teren de cativa ani. A fost o perioada in care le-am vazut purtate mai rar, dar acum sunt din nou vedete. Chiar si eu i-am facut sotului meu cadou anul acesta un ceas de mana. Am ales un model ieftin cu o curea din piele neagra si am dat chiar putin pe el, tinand cont ca este original.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.