LIA – accesorii cu personalitate pentru femei puternice

5

O ţinută, oricât ar fi ea de simplă, dacă este corect accesorizată, atunci mai mult ca sigur te va face să ieşi din anonimat şi vei face senzaţie oriunde vei merge. Însă de multe ori găsirea accesoriilor potrivite poate fi o adevărată corvoadă. Asta pentru că pe piaţă există foarte multe modele menite să atragă atenţia. Însă în momentul în care încercăm să le potrivim cu ce avem prin şifonier constatăm că de fapt „socoteala din târg nu se potriveşte cu cea de acasă”.

Diferenţa dintre accesoriile de calitate superoară şi kitsch-uri stă în materialele din care acestea sunt confecţionate, viziune şi design. Cu un accesoriu de calitate, bine gândit pentru a se potrivi mai multor tipuri de ţinute sigur nu vei da greş. Pentru asta primul lucru de care trebuie să ţinem cont este să urmăm sfaturile unui designer. Pe mine de exemplu mă inspiră creaţiile marca LIA Couture datorită abordării simple şi minimaliste, eleganţei desăvârşite şi materialelor de înaltă calitate folosite. Formele geometrice, atenţia la detalii şi pasiunea faţă de munca depusă se reflectă în fiecare bijuterie creată. Mai mullt decât atât, acestea sunt confecţionate manual dând o notă de plus fiecărui accesoriu.

În ultimul timp există o tendinţă cât mai mare de apreciere a produselor realizate hand-made, iar standardul de calitate este într-o continuă creştere.  Foarte apreciate sunt şi accesoriile personalizate, ieşite uşor din tipar dar care păstrează eleganţa şi rafinamentul unei bijuterii de lux special creată pentru o femeie puternică. Stilul autentic împletit cu eleganţă şi măiestrie de către LIA a dus la realizarea liniei de brăţări Essentials by Lia.

Fiecare brăţară este realizat cu grijă din piele naturală care oferă produsului în sine flexibilitate, durabilitate, eleganţă şi rafinament. Aspectul natural al benzii este croit cu atenţie cu ajutorul unei tehnologii avansate de calculator menite să taie cu precizie atât pielea cât şi metalul. Piesa de rezistenţă a fiecărei brăţări este realizată dintr-un metal care foloseşte tehnologia Eco Brass. Astfel, accesoriile sunt realizate dintr-un aliaj de alamă şi fără plumb. Accesoriile metalice sunt mai apoi trecute printr-un proces de galvanizare fără nichel, iar mai apoi sunt finisate cu aur de 24K sau paladiu. Avantajul acestor accesorii constă în faptul că sunt antialergice, rezistente la  lovituri sau coroziune. Deci nu este un accesoriu pe care să îl porţi cu grijă din cauză că ar putea să se deterioreze.

Aceste brăţări reprezintă o alegere potrivită atât pentru o ţinută office cât şi pentru una casual sau una uşor nonconformistă. Iubitorii de rock ştiu ce spun. Deşi vorbim de domenii diferite, acestea au ceva în comun. Un accesoriu îndrăzneţ, dar în acelaşi timp plin de rafinament. Brăţările acestea nu sunt produse de lux obişnuite şi nici nu sunt destinate largului consum. Acestea sunt recomandate femeilor cu personalitate, sigure pe ele şi cu un puternic simţ estetic.

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.