O casă curată fără dăunători!

2

Toţi ne dorim o casă curată. Cu atât mai mult cu cât în familie există şi copii. Însă, indiferent de produsele pentru curăţenie utilizate, de multe ori întâmpinăm neplăceri care nu ţin de propria gospodărie. Cea mai dificilă problemă este creată de gândaci, mai ales dacă locuieşti într-o zonă nu tocmai bună, cu vecini care nu iubesc curăţenia la fel de mult ca tine, nu doresc să contribuie la bugetul asociaţiei de locatari pentru curăţarea anuală a subsolului sau pur şi simplu Administraţia Locală a omis să încheie un contract de dezinsecţie a spaţiului public, favorizând înmulţirea insectelor şi creând neplăceri tuturor locuitorilor.

Spreiurile clasice din magazine au început să devină ineficiente, iar gândacii au început să devină imuni la substanţele active din componenţa avestora. În plus sunt toxice şi pot provoca diverse alergii şi probleme respiratorii grave.

Care este soluţia eficientă anti gândaci şi rozătoare?

Dacă te confrunţi cu astfel de probleme şi doreşti să găseşti o metodă pentru a scăpa de gândaci eficientă şi sigură pentru sănătatea întregii familii, atunci cea mai potrivită alegere este achiziţionarea aparate anti gandaci cu ultrasunete. Acestea nu alungă doar gândacii din casa ta ci şi alţi dăunători precum furnicile, păienjenii, căpuşele sau rozătoarele.

Un astfel de aparat, după ce a fost introdus în priză, emite unde electromagnetice. Aceste unde, parcurg întreaga instalaţie electrică a locuinţei, creând astfel un câmp electromagnetic. Acesta va afecta sistemul nervos al dăunătoarelor care şi-au făcut adăpost în pereţi, tocurile ferestrelor, uşilor sau pe sub instalaţiile sanitare.

Efectele sunt lente dar sigure. Dispariţia dăunătorilor poate dura până la 20 de zile până când vor părăsi definitiv locuinţa. Însă trebuie ţinut cont de faptul că în urmă rămân ouăle şi larvele insectelor, care nu sunt afectate încă de undele electromagnetice. Din acest motiv, este recomandat să ţineţi aparatul în priză tot anul.

Nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la consumul de energie. Acesta este infim. În plus, banii aruncaţi pe diverse produse toxice pentru organism este mult mai mare, aşa că achiziţia unui astfel de aparat poate fi amortizată destul de rapid. În tot acest timp vă puteţi bucura de  un mediu sănătos, deoarece aparatul este ecologic. Nu afectează sănătatea omului sau a animalelor de casă şi nici nu interferează cu aparatele electrice şi electrocasnice din locuinţă. Nu ai nevoie de alte substanţe suplimentare, nu produce fum sau vapori toxici. Aparatul are rolul de a alunga dăunătorii, nu de a îi ucide!

Fiind un aparat ecologic, acesta poate fi folosit atât în locuinţă cât şi în şcoli, grădiniţe, spitale sau clădiri de birouri. Are un design care nu atrage atenţia şi este atât de mic încât pur şi simplu nici nu o să ştiţi că e acolo. În plus este şi silenţios.

 

În concluzie, dacă căutaţi o soluţie ecologică, care să nu utilizeze substanţe chimice sau să polueze aerul, modern şi la un preţ convenabil, atunci alegeţi un aparat anti gandaci şi rozătoare cu ultrasunete!

 

 

 

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.