Impresii la sfârşit de an – 3 aspecte care m-au impulsionat să merg mai departe!

16

Dragi prieteni, anul 2016 a fost un an complet pentru mine. Începutul anului m-a marcat profund. Am primit un diagnostic şocant, dar mi-am găsit forţa de a mă ridica şi de a merge mai departe. Poate acest şoc m-a determinat să mă concentrez mai bine şi să îmi transform blogul într-un mic refugiu care să mă facă să uit de problemele cotidiene.

Am învăţat că acceptarea e primul pas către eliberare. Şi treptat am început să accept şi tot treptat am realizat că în momentul de faţă sunt înconjurată de oameni absolut minunaţi pe care i-am cunoscut în această perioadă critică pentru mine şi care mi-au fost alături şi m-au înţeles. Acestor oameni nu am cuvinte să le mulţumesc deoarece de multe ori o vorbă bună şi un zâmbet oferit când trebuie, cântăresc foarte mult în viaţa unui om.

Ce a însemnat pentru mine 2016 în ceea ce priveşte blogul?

Am cunoscut o latură frumoasă a blogosferei

În 2016 am învăţat foarte multe lucruri în acest domeniu. Pentru asta, vreau să le mulţumesc Cristinei şi Cameliei. Am mai spus-o şi o mai spun. Cristina a reuşit să fie un exemplu pentru mine şi datorită ei am găsit curajul să merg mai departe şi să îmi dezvolt blogul.  Camelia a fost mereu acolo cu un sfat bun oricând l-am cerut! Astfel, am căpătat încredere în forţele proprii şi am învăţat că dacă vrei, îţi poţi depăşi limitele.

În plus mă bucur să fac parte dintr-o comunitate foarte frumoasă de bloggeri dispuşi să ajute oricând cineva întâmpină o problemă.

Am participat la competiţii

A fost un an plin de realizări. Am muncit ca o albinuţă tot anul iar la sfârşit, după ce am tras linie am ajuns la un rezultat la care nici nu visam.

Spiritul competiţiei mi-a intrat în sânge, am scris cum am simţit şi rezultatele nu au întârziat să apară. Anul l-am început participând la Spring Super Blog pe care l-am finalizat pe locul 22. A fost prima competiţie de acest gen, o competiţie care m-a dezamăgit dar mi-a şi plăcut în acelaşi timp. Din păcate la gală nu am reuşit să ajung.

Tot în martie m-am înscris şi la competiţia organizată de BlogAwards, campanie încheiată pe 20 decembrie. Faptul că sunt în fruntea clasamentului îmi demonstrează că pot. Durata campaniei aş putea spune că a fost prea lungă. În acest timp m-am bucurat, am râs, m-am înfuriat…  Voi participa şi pe viitor dacă se va mai lucra puţin la termenele limită de jurizare şi dacă nu vor mai exista modificări în regulament.

Însă cele mai frumoase premii le am de pe Blogal Initiative. Când am început să scriu nu am crezut că voi reuşi să realizez atât de multe într-un timp aşa scurt.

Ca să nu o mai lungesc, ţin să le mulţumesc tuturor pentru încrederea acordată.

Am trecut pe domeniu

Deşi aveam domeniul din martie 2015, abia în mai 2016 am făcut pasul cel mare. Sincer… am pierdut un an de muncă, dar treptat am recuperat! Trecerea pe domeniu, i-o datorez lui Răzvan, care m-a ajutat să mut site-ul de unde îl aveam şi să devină funcţional. Faptul că a avut încredere în mine, fără ca să mă cunoască pentru mine a însemnat foarte mult.

Trecerea pe domeniu pentru mine a fost un pas foarte important. Am început să îmi tratez blogul cu mai multă seriozitate, am evoluat şi am învăţat să scriu din ce în ce mai bine. Sunt conştientă că încă mai am multe de învăţat dar încerc să ţin pasul şi să prind din zbor orice informaţie utilă.

Promisiuni pentru anul 2017 nu o să fac. Asta pentru că nu ştiu ce îmi rezervă viitorul. Dar cu siguranţă voi fi aici alături de voi.

Vă urez tuturor să aveţi parte în noul an de multe realizări pe toate planurile, să fiţi sănătoşi şi să vă bucuraţi de fiecare clipă oferită de viaţă!

La mulţi ani!

la-multi-ani

 

DISTRIBUIȚI

16 COMENTARII

  1. Ma bucur ca te-am cunoscut Irina. Si tu, ca si multi altii, sunteti un exemplu pentru mine. Oameni cu probleme care gasesc forta sa mearga mai departe si sa fie invingatori. Iti doresc aceeasi forta in continuare, aceeasi determinare si sanatate cat cuprinde tie si intregii familii. La multi ani!!!

  2. Bravo si la mai mare. Te felicit pentru fiecare pas urias pe care l-ai facut. Te felicit pentru fiecare izbanda si ma bucur ca stii sa treci peste dezamagiri.
    Un an nou mai bun ca asta care tocmai se termina!
    La multi ani!!!

  3. La mulți ani!!! Ma bucur sa văd evoluția ta si sa stii ca esti un exemplu pentru mine. Te apreciez pentru ceea ce faci.
    In 2017 iti doresc sa ai la fel de multă inspirație si dăruire pentru blog! Te imbratisez!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.