Vacanţă ski: sejur relaxant la un preţ foarte avantajos!

1

14671139_1157016611019457_5633443065712938278_n

Nu mai este mult până când iarna ne va bate la uşă, de aceea pentru a beneficia de preţuri avantajoase şi pentru a prinde un loc de cazare în hotelul preferat cel mai bine este să îţi faci o rezervare din timp. În plus ofertele din această perioadă parcă ne îndeamnă să nu le ratăm de aceea eu analizez cu atenţie site-urile agenţiilor de turism.

Analizează cu atenţie agenţia de turism

Fie că doreşti să îţi petreci vacanţa în ţară sau peste hotare, sfatul meu este să apelezi la o agenţie de turism cu experienţă şi vechime pe piaţă, care este un brand cunoscut, oferă transparenţă, este membră a unei organizaţii profesionale precum Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) şi are un portofoliu vast cu oferte clare şi fără costuri ascunse. Una din agenţiile care respectă toate aceste condiţii este Filadelfia Turism

Analizează cu atenţie ofertele

Anul acesta mi-au atras atenţia ofertele pentru vacanţă ski Bulgaria. Preţurile foarte mici la hoteluri de 4* sau 5* şi pachetele cu mic dejun sau demipensiune mi se par foarte avantajoase. Preţurile pornesc de la 133 euro/persoană pentru 7 nopţi şi cresc în funcţie de pretenţii şi localizare.

Indiferent dacă optezi pentru Bansko, Boroveţ sau Pamporovo cu siguranţă vacanţa va fi una de neuitat. Peisajele sunt absolut minunate, iar staţiunile oferă diverse facilităţi pentru ca distracţia să scrie legea.

Hotelurile sunt situate în apropierea pârtiilor, aşa că merită să cauţi de pe acum un loc în hotelul preferat, asta până când locurile nu vor fi ocupate în totalitate.

Bansko de exemplu este cea mai modernă staţiune, foarte îndrăgită mai ales de cei care iubesc sporturile de iarnă. Situat la poalele Munţilor Pirin, Bansko este una din destinaţiile preferate de turiştii care îşi doresc să petreacă vacanţa în Bulgaria. Pârtiile sunt foarte bine întreţinute, iar preţurile de urcare cu gondola sunt în jur de 30 leva. În plus oraşul are o arhitectură foarte interesantă, ce atrage turiştii ca un magnet.

Boroveţ este cea mai veche staţiune din Bulgaria. Este o staţiune micuţă, pitorească şi cu preţuri destul de avantajoase.

Pamporovo este o staţiune mică şi cu pârtii excelente.

În Bulgaria am fost doar pe litoral până acum şi am fost foarte mulţumită atât de condiţiile de cazare cât şi de curăţenia din hotel şi staţiune, mâncare şi atmosferă. Din acest motiv m-am gândit că nu ar fi rău ca anul acesta să merg în vacanţă la ski în Bulgaria. Este destul de aproape, iar pentru noi în momentul de faţă, acest aspect reprezintă un avantaj.


Sursa foto: Facebook Filadelfia Turism

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.