Review portofel din piele de la DBags

15

Recunosc, am o slăbiciune pentru un anumit tip de portofele – acel gen – port-document cu multe compartimente şi spaţii pentru carduri, cărţi de vizită, fotografii etc 😛

Cine mă cunoaşte, ştie că iubesc mult culoarea mov şi simt că mi se poriveşte. Poate şi puntru că piatra magică a zodiei mele este ametistul, un cristal mov şi foarte special. Mie ametistul mi-a purtat de fiecare dată noroc. Nu ştiu de ce, dar atunci când mi-am dorit cu ardoare ceva, atunci obiectul respectiv a ajuns în posesia mea.

Zilele trecute îmi doream un nou portofel, bineînţeles că unul din piele, deoarece mă săturasem să tot cumpăr portofele ieftine doar pentru că îmi plăceau cum arată. Nici prin cap nu mi-a trecut să caut unul din piele, de culoare mov.

Am început să-l întreb de “Dl. Gugăl” cam ce mi-ar recomanda şi tot cutreierând magazinele virtuale am ajuns şi pe DBags – un magazin online de genţi, portofele, încălţăminte şi accesorii, unde l-am zărit pe el – portofelul mult dorit, combinaţia perfectă între calitate, culoare şi design!

Modelul simplu m-a atras din prima clipă, apoi am descoperit că felul în care acesta este compartimentat se potriveşte de minune cu nevoile mele.

Am multe carduri, mai ales carduri de puncte, pe care le port mereu după mine. Am încercat să mai renunţ la ele, mai ales că există o aplicaţie pentru smartphone care ajută la transferarea tuturor cardurilor de fidelitate pe telefon prin scanarea codului de bare. Dar din păcate nu toate magazinele au scanere performante, care să permită scanarea acestora direct de pe dispozitiv, aşa că momentan le păstrez pe toate în portofel. Chiar şi aşa, spaţiul nu va rămâne liber, deoarece nu ies din casă fără a avea asupra mea cărţile de vizită ale mele şi ale soţului. Nu se ştie niciodată când se iveşte ocazia să am nevoie de una.

Portofelul este împărţit în 3 părţi, iar sistemul de închidere este prevăzut cu o capsă. Acesta dispune de 3 compartimente pentru bani, 12 pentru carduri şi un compartiment cu fereastră pentru o poză cu cei dragi sau o iconiţă. Nu deţine spaţiu pentru mărunţiş, iar cartea de identitate poate fi ţinută în unul din compartimentele pentru bani.

Subţire, uşor şi elegant, acest portofel este un accesoriu util şi de efect pe care îl recomand din toată inima.

 

DISTRIBUIȚI

15 COMENTARII

  1. Si mie imi plac foarte mult portofelele de la Dbags! Am unul alb atat de frumos si de luxos incat poate fi confundat oricand cu un cluch. Sa nu mai spun de faptul ca este si foarte incapator.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.