Talismanul meu magic

17

Mereu mi-am pus  întrebarea dacă există un talisman magic, unul care să îi protejeze pe cei dragi de toate energiile negative din lume, unul care să îi poarte noroc persoanei care îl poartă.

Dacă există sau nu, asta doar Dumnezeu ştie. În maşină de exemplu, am o cruciuliţă sfinţită, care se pare că ne-a ferit de multe accidente. Mai mult ca sigur aici a intervenit şi credinţa, priceperea conducătorului auto, dar şi norocul pentru că întotdeauna pot să apară situaţii neprevăzute.

Deşi sunt o persoană credincioasă, dar îmi place să cred şi în „magie”. De aceea consider că o bijuterie pe care o femeie sau un bărbat o poartă trebuie să fie ori sfinţită, ori încărcată cu o energie pozitivă. O bijuterie trebuie să se potrivească perfect cu persoana care o poartă şi să o însoţească pretutindeni, protejând-o exact ca un talisman magic.

Îmi aduc aminte şi acum ziua în care am împlinit 18 ani. Mama nu avea posibilitatea să-mi caute singură cadoul mult dorit, aşa că mi-a dat bani şi m-a rugat să-mi iau ce îmi place. Îmi doream un lănţişor cu un pandantiv special, ceva care să mă reprezinte şi să devină talismanul meu norocos. M-am bucurat nespus, iar a doua zi am început să cutreier magazinele de specialitate în căutarea bijuteriei mult dorite.

Îmi doream un pandantiv personalizat, doar că pe atunci ar fi trebuit să arunc mulţi bani pe o astfel de bijuterie şi m-am gândit la bugetul părinţilor mei, care oricum au făcut un efort ca să îmi ofere un astfel de cadou. M-am limitat la un lănţişor simplu şi frumos cu un pandantiv cu semnul meu zodiacal. A fost o alegere inspirată pe care nu o regret, doar că nu renunţasem la ideea de a îmi achiziţiona o bijuterie personalizată de care să nu mă despart niciodată!

O dată cu cu trecerea timpului, am renunţat la idee. Gândurile mele s-au îndreptat treptat în alte direcţii. În schimb în suflet au început să încolţească din nou, abia după ce am devenit mămică. De data această îmi doream o brăţară personalizată pentru copilaşul meu care să ne reprezinte şi care să îl apere cum s-ar zice de deochi. Am început să caut şi am găsit ceva deosebit pe site-ul lovebird.ro!

M-am gândit la o brăţară bănuţ din aur de 14 Kt, pe care să gravăm iniţiala numelui băieţelului. Acesta este un cadou inedit, indiferent de vârsă sau gen. Dacă pentru copil aş opta pentru un şnuruleţ roşu foarte finuţ, pentru mine aş alege o brăţară din aur cu iniţiala băiatului meu, dar şi un lănţişor cu un pandantiv gravat cu un mesaj personalizat.

Soarta a ştiut de ce m-a împiedicat până acum să-mi achiziţionez o bijuterie personalizată. A considerat că nu e momentul, pentru că atunci nici nu ştiam exact ce vreau, nu îmi definisem în totalitate personalitatea. Dar acum am toate motivele din lume să îmi achiziţionez astfel de bijuterii deoarece ştiu ce îmi doresc! Ceva special, un talisman magic încărcat de iubire şi gânduri pozitive, gravat cu numele copilului meu!

 

DISTRIBUIȚI

17 COMENTARII

    • Am observat si eu ca nu se poate copia un paragraf si nici da copy la comm, cred ca e o setare prin tema ca sa nu-mi fure articolele. Si eu am mai sfintit din bijuterii la Biserica. Multumesc mult pentru sfat! 🙂

  1. Si mie imi plac foarte mult aceste bijuterii personalizate. Am vrut sa iti las un link de pe http://www.teologie.net referitor la sfintirea bijuteriilor dar nu am reusit cu copy/ paste. Se pare ca ai setat ceva sa nu permita aceasta operatiune.

  2. Si eu gandesc la fel de cand am devenit mama si chiar am o astfel de bratara cu un banut din argint gravat cu chipul baietelului meu Dragos de cand avea 1 an. Acum are 5 ani si eu nu ma despart niciodata de bratara.

    • Cred si eu ca nu te poti desparti de un asemenea talisman. Copii cresc, dar in inimile noastre raman mereu micuti! 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.