Surpriză de martie… o vizită la Secom

8
Ieri am făcut o vizită la magazinul Secom din Ploieşti (Bulevardul Republicii 181), unde am fost invitată în cadrul campaniei BuzzStore, pentru a valorifica voucherul de 250 lei primit pentru testarea şi achiziţionarea de produse fito-dermatocosmetice din gama Life-flo®.
Cum i-am păşit pragul am simţit că am ajuns pe un tărâm magic al produselor de îngrijire personală. Mi-a plăcut enorm atmosfera din magazin, amabilitatea personalului, designul modern din interior şi întreaga gamă de produse fito-dermatocosmetice. Aşezate frumos pe raft, parcă mă ispiteau să le încerc pe toate.
Am fost întâmpinaţi cu mare căldură de reprezentantele Secom, care mi-au prezentat întreaga gamă de produse. După ce am purtat o discuţie cu fetele despre tipul meu de ten şi nevoile mele în ceea ce priveşte îngrijirea personală, am testat, apoi am ales la recomandarea lor câteva produse pe care o sa vi le prezint mai jos pe scurt, urmând ca după testare să vă împărtăşesc întreaga mea experienţă cu fiecare în parte. Mi-au plăcut absolut toate produsele prezentate şi apreciez din suflet o companie care ştie să aleagă omul potrivit la locul potrivit! Este foarte important ca atunci când achiziţionăm produse cosmetice, acestea să fie naturale dar şi potrivite nevoilor noastre.
Horia s-a împrietenit rapid cu fetele, se pare că se simţea foarte bine în magazin. Probabil i-am transmis starea mea de bine. O mămică fericită = un copilaş fericit, aşa că o să-l mai duc pe acolo pentru a alege şi alte produse la care am rămas cu gândul… 😀
Mai că nu-mi mai venea sa plec de acolo.

Ce am primit în Kit-ul de buzz

–        un bol modern şi foarte frumos pentru prepararea măştilor şi cremelor
–        11 cataloage pentru produsele fito-dermatocosmetice
–     10 vouchere în valoare de 25 lei fiecare pe care să le împart la 10 prietene. Oare cine vor fi norocoasele?
–         Că tot e martie, un mărţişor cadou!

Ce produse am ales

 
 
Crema nutritivă bogată în vitamina E ideală pentru un ten uscat şi care previne îmbătrânirea prematură şi apariţia ridurilor. Nu conţine parabeni şi nici parfum.
Untul de cacao intens hidratant, ideal pentru hidratarea şi fermitatea pielii, reducerea surplusului de lichide de la nivel cutanat şi reducerea surplusului lipidic prin stimularea arderii grăsimilor. Vă  spun din start: miroase divin, mai că-mi vine să-l mănânc!
Setul cadou 1+1 gratis format din un ulei esenţial din fructe de cătină şi o loţiune pentru corp şi mâini cu efect antiaging şi antioxidant!
10 avantaje în ceea ce priveşte alegerea fito-dermatocosmetcelor din portofoliul Secom:
1. Sunt naturale: Conţin extracte vitaminice, fitoextracte, uleiuri organice, unturi vegetale şi ingrediente certificate organic.
2. Sunt originale: Au aceeaşi formulă prezentă şi utilizată la nivel internaţional.
3. Conţin ingrediente inovatoare: ingrediente patentate, molecule indispensabile, extracte din fructe exotice, fitoextracte preţioase şi uleiuri presate la rece, din sursă organică, ceruri şi extracte minerale pure.
4. Au biodisponibilitate ridicată: au o compoziţie bazată pe extracte naturale uşor de asimilat, cu putere optimă de penetrare  şi care respectă fiziologia pielii, concentraţii optime şi un raport echilibrat al componentelor bioactive.
5. Nu conţin parabeni, coloranţi sau parfumuri artificiale: au formule echilibrate, conservarea este asigurată de antioxidanţi naturali, iar parfumul este dat de prezenţa uleiurilor eterice.
6. Sunt rezultatul unor ample cercetări ştiinţifice: pentru a răspunde unor nevoi variate ale tenului, pielii şi părului, având proprietăţi superioare de restructurare şi regenerare.
7. Respectă mediul înconjurător şi nu sunt testate pe animale: se utilizează tehnologii moderne, fiind ambulate cu responsabilitate în fabrici licenţiate.
8. Sunt ideale pentru handcraft: permit prepararea propriilor formule personalizate destinate îngrijirii şi înfrumuseţării pielii, părului, unghiilor, pentru ca tu să poţi experimenta o cultură a frumuseţii şi îngrijirii personale.
9. Au forme moderne de prezentare: Sunt ambulate în forme moderne pentru facilitatea aplicării şi menţinerea proprietăţilor, au pulverizatoare pentru aplicare delicată şi dispozitive speciale de pompare care asigură dozarea facilă.
10. Acoperă nevoile tuturor tipurilor de ten: răspund unor game variate de nevoi dermatocosmetice şi particulartăţilor de îngrijire şi înfrumuseţare ale fiecărui tip de ten, inclusiv ale celui care necesită tratamente dermatologice.

Cine este Secom®?

 
Secom® este o companie românească  lider de autoritate în solutţii de medicină integrativă, care răspund nevoilor unui lifestyle sănătos al omului modern, şi promotor al frumuseţii prin produse fito-dermatocosmetice, cu ingrediente de înaltă calitate.
Secom® a demonstrat o performanţă constantă în oferirea celor mai eficiente soluţii personalizate de medicină integrativă. Acum, această performanţă vine să garanteze şi noua gamă de produse fito-dermatocosmetice pusă la dispoziţia ta, oferind servicii de consiliere în
domeniul frumuseţii naturale cu aceeaşi dedicare, empatie şi expertiză de până acum.

Ce sunt produsele fito-dermatocosmetice Life-flo®

Life-flo® este o gamă complexă de produse pentru îngrijire şi înfrumuseţare şi produse adresate tipurilor de ten care necesită tratamente dermatologice. Principiul care stă la baza formulării produselor Life-Flo® este asocierea ingredientelor naturale într-o manieră inovativă susţinută de rigurozitatea ştiinţifică.
Produsele Life-Flo® conţin ingrediente naturale, întâlnite în cele mai diverse zone ale globului, de la apele cristaline ale Antarcticii până la tărâmurile exotice din Noua Zeelandă. Formulele Life-Flo® sunt create în baza cercetărilor ştiinţifice pentru a respecta fiziologia pielii şi pentru a oferi rezultate excepţionale prin aplicare topică, non-invazivă.
Gama Life-flo® este soluţia ideală, fie că îţi doreşti hidratare, fermitate şi elasticitate, luminozitate sau atenuarea hipersensibilităţii.
raftul minune

Magazine Secom

În magaznele Secom o să întâlniţi personal special calificat pentru a vă oferi servicii de consultanţă fito-dermatocosmetică ce include: identificarea tipologiei de ten, personalizarea rutinei de îngrijire a pielii, a unghiilor şi a părului şi elaborarea unui program pentru remedierea acestor programe.
Lista magazinelor din ţară o găsiţi mai jos:

 

Dacă şi voi doriţi să faceţi parte din echipa BuzzStore vă invit să vă înscrieţi aici!
 
 
 

8 COMENTARII

  1. sa si spor la testat si sa ne spui cum sunt produsele, in special untul de cacao. Nu am incercat un astfel de produs pana acum dar toata lumea il lauda si astept sa aflu daca e asa magic

  2. Sunt convinsa ca ai avut parte de o experienta tare draguta. Te invidiez. Produsele alese sunt convinsa ca sunt extrem de bune. Lotiunea hidratanta cu unt de cacao este foarte buna

    • Chiar am avut o experienta minunata si sunt foarte incantata de produse. Am inceput deja sa le folosesc si te asigur ca sunt minunate. Untul de cacao imi vine sa-l mananc la cat de bine miroase!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.