Review Cremă pentru mâini nutritivă Loncolor Ultra

1
Hello albinuţelor,
Astăzi doresc să vă vorbesc despre crema nutritivă pentru mâini Loncolor Ultra cu ulei din sâmburi de struguri şi provitamina B5.
Această cremă a reuşit să mă surprindă în mod plăcut încă de la prima utilizare. Nu aveam aşteptări prea mari de la ea, dar se pare că mi-a întărit încrederea în produsele de la  Papillon Laboratoires Cosmetiques. E prima dată când folosesc o cremă de mâini de la acest brand.
Crema de mâini de la Loncolor are o textură emolientă, uşor parfumată şi puţin cam grasă, ideală pentru pielea uscată, crăpată şi exfoliată. Este special concepută pentru hidratarea intensă a mâinilor şi pentru a oferi supleţe mâinilor pe termen lung.
Crema se absoarbe rapid în piele, lăsând mâinile catifelate şi uşor parfumate. Poate fi aplicată oricând doriţi sau simţiţi nevoia să vă hidrataţi mâinile. Formula reuneşte efectul de hidratant al Provitaminei B5 cu proprietăţile regenerante şi antioxidante ale uleiului din sâmbure de struguri care repară imperfecţiunile şi hrăneşte pielea pe termen lung. Crema este îmbogăţită  cu elemente nutritive: acizi graşi esenţiali, vitamina E, steroli, glicerină. Compoziţia cremei este ideală pentru mâinile mele care nu vor deloc să se împrietenească atunci când fac curăţenie cu mănuşi, iar produsele de curăţare nu sunt tocmai prietenoase cu pilea. De aceea am nevoie în permanenţă de hidratare şi regenerare.
Crema poate fi utilizată în orice moment al zilei. Eu prefer să o folosesc în special după ce spăl vase sau termin alte activităţi casnice, dar şi seara înainte de culcare. Crema se aplică pe pielea curată şi uscată.
Datorită texturii dense nu este nevoie de o cantitate prea mare de cremă la o aplicare. Este uşor de dozat şi depozitat datorită  designului  tubului.
Produsul vine ambalat într-un tub de 150 ml, opac de culoare albă şi îl puteţi găsi la un preţ de aproximativ 10 lei.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Multumim pentru impresii. Sa stii ca eu chiar testez cam tot ce recomanda lumea in materie de creme de maini. Al meu sot are probleme serioase cu pielea mainilor si cumpar mai mult pentru el.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.