Platforma carefamily.ro – din grijă pentru familia ta!

2
Timpul trece ameţitor de repede, băieţelul meu a crescut şi nu mai este mult până când va trebui să mă întorc la locul de muncă. În mintea mea răsună aceeaşi întrebare: „Cum mă voi descurca atunci cu Horia?”. E clar că o bonă mi-ar fi de mare ajutor, aşa că am început să mă interesez încă de pe acum unde aş putea găsi o persoană în grija căreia să-mi
las cu toată încrederea copilaşul.
O bună prietenă mi-a recomandat platforma CareFamily aşa că din curiozitate mi-am făcut un cont pentru a mă familiariza cu ea şi pentru a fi la curent cu toate anunţurile pentru ca la momentul potrivit să iau cea mai bună decizie.
CareFamily a fost special concepută pentru a intermedia persoanele care au nevoie de anumite servicii cu cele care le oferă. Platforma este gratuită, foarte uşor de utilizat şi este accesibilă de pe orice tip de dispozitiv (desktop, tableta sau smartphone). După înregistrare poţi să îţi oferi chiar tu serviciile sau poţi studia oferta astfel încât să alegi cele mai potrivite persoane pentru nevoile tale.
Fiind lansată de aproximativ 2 luni, platforma a fost accesată până în prezent de peste 23.000 de oameni, este prezentă în 30 de orase din România, are câteva sute de conturi create şi câteva zeci de persoane au intrat deja în colaborări cu beneficiarii serviciilor de îngrijire. Astfel, în lunile ce vor urma, CareFamily va dezvolta funcţionalităţi noi şi va introduce categorii noi de servicii care să acopere tot mai multe nevoi de îngrijire pentru familie şi casă.
Platforma este utilă fie că eşti în căutarea unui anumit job, fie ai nevoie de o menajeră, bonă, o persoană care să se ocupe de îngrijirea unui bătrân, o manichiuristă, coafeză, un meditator, instalator, electrician, zugrav sau masaj terapeutic la domiciliu.
Ce mă încântă la această platformă este noua formă de responsabilitate socială pe care CareFamily o promovează. Acordarea notelor de evaluare ne ajută să luăm cele mai bune decizii atunci când vine vorba de nevoile noastre. Apelând la persoane calificate, oneste, calitatea serviciilor va creşte.
Totodată, utilizatorii acestei platforme pot folosi un sistem securizat de mesagerie privată pentru a derula discuţiile înaintea colaborării. Astfel, condiţiile de angajare şi tarifele se pot negocia online, direct între furnizori şi beneficiari, fără implicarea CareFamily.
Ştiu că o să îmi fie greu să îl las pe Horia în grija altei persoane. Este greu deoarece m-am obişnuit să fie tot timpul sub ochii mei, să îi urmăresc fiecare pas, gest şi să îi ascult gângureala. Ştiu ce are nevoie şi când are nevoie doar din priviri. Nu ştiu dacă mie o să îmi fie mai greu sau lui o să îi fie, dar e clar că va trebui să pasez această responsabilitate în grija unei persoane calificate, de încredere, iubitoare de copii, care să îi acorde lui Horia toată atenţia de care are nevoie în lipsa mea. Chiar dacă e un copil prietenos, această „despărţire” de 8 ore va fi grea pentru amândoi. Sunt sigură că începutul va fi mai greu, cu timpul ne vom obişnui şi cu această nouă etapă a vieţii.

2 COMENTARII

  1. Am intrat si eu pe platforma. Oricum ma sperie gandul sa-mi las copilul cu un strain, dar am norocul ca nu va trebui sa iau aceasta decizie, pentru ca lucrez de acasa si am parintii aproape.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.