Revista „Pap Tot” – ghidul magic al unui bun părinte!

3
Dragi mămici… şi tătici…
Încă o săptămână a trecut din calendar, doar că zilele acestea am avut parte de o mică bucurie şi doresc să o împărtăşesc cu voi.
Prin decembrie am văzut în vitrina chioşcului de ziare revista „Pap Tot”. Mi-a atras atenţia deoarece venea împreună cu un mic set Lego, jucării pe care băieţelul meu le adoră! Preţul revistei doar 5,9 lei. Am cumpărat revista şi am citit-o cu mare plăcere în timp ce Horia se juca fericit cu noua jucărie.
Mi-am spus că revista aceasta merită în continuare cumpărată deoarece în cele 100 de pagini frumos colorate am găsit o gamă variată de informaţii şi sfaturi utile venite de la persoane autorizate, cu experienţă, dar şi de la simple mămici pasionate de gătit! M-am delectat cu reţete care mai de care mai delicioase, am citit sfaturi utile, am găsit diverse vouchere dar şi informaţii despre cele mai căutate produse de pe piaţă!
La un moment dat am observat că există o ofertă de nerefuzat pentru persoanele care doresc să se aboneze, aşa că am sunat pentru confirmarea ofertei deoarece am observat că aceasta era în limita stocului disponibil. Am cerut mai multe detalii, iar persoana de la celălalt capăt al firului mi-a răspuns amabil la toate întrebările mele.
Aşa deci… cei care doresc un abonament pe un an la acesată revistă primesc bonus pe lângă cele 10 numere ale revistei Pap Tot trimise lunar prin curier şi un set format din 3 produse Mustela  în valoare de 50 de lei cadou. Nu-i aşa că oferta era de nerefuzat?
Am ales cea mai simplă metodă, cea prin SMS, aşa că am trimis 1 SMS la numărul scurt 7461 cu textul PPT12, iar la facturare am fost taxată suplimentar cu 9 euro fără TVA! Atenţie însă, abonamentele se reînnoiesc automat, aşa că dacă doriţi ca în anul următor să nu mai primiţi revista va trebui să retrimiteţi un sms la 7461 cu textul STOP (tarif normal). Eu
încă nu m-am dezabonat şi sincer nici nu întenţionez, deoarece ştiu că are multe de oferit!
Am primit deja numărul pe ianuarie, iar oferta încă este valabilă aşa că vă recomand cu drag să profitaţi de ea! Produsele le-am primit separat tot prin curier şi nu pot să vă zic decât că sunt minunate!
Revista nu se adresează doar părinţilor de bebeluşi ci tuturor părinţilor. Aceasta cuprinde mai multe categorii de vârstă, aşa că revista merită din plin toţi banii! Ca să vă faceţi o idee, vă invit să intraţi pe site-ul Pap Tot sau pe pagina lor de Facebook unde o să descoperiţi diverse surprize minunate!
V-am pupat!

3 COMENTARII

  1. Imi plac si mie revistele care ofera cate ceva,uneori produsele oferite sunt cu mult peste pretul revistei si uite asa ma alint si eu si ai mei cu produse noi 🙂

  2. Foarte tare, te alegi si cu revista din care ai ce invata si cu produse foarte utile. O voi recomanda cumnatei care este pe cale sa devina mamica.

    • Chiar se merita, mai ales ca produsele Mustela sunt exceptionale. Si pe parcurs, revista poate veni la pachet si cu alte mici surprize!
      Pot spune ca am "impuscat" doi iepuri intr-o lovitura!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.