Un Plus Confort pentru linistea si sanatatea ta

0

 

Cu totii stim cat de important e confortul din caminul nostru. Dar mai presus de toate toti tinem la sanatatea noastra. Mai ales cand avem copil mic stim ca trebuie sa il ferim de curent, de praf, iar zgomotul infernal de afara sa nu ii afecteze somnicul dulce.
Locuiesc intr-o zona foarte zgomotoasa, cu un trafic infernal. Mai mult decat atat prin
fata blocului trece si tramvaiul vechi care trancane din toate incheieturile. Trecea… acum strada si linia de tramvai traverseaza o perioada de reabilitare. Dar sa nu credeti ca am scapat de zgomot si praf… Se lucreaza… si cu totii stim ce inseamna „un santier”
Nu stiu ce as fi facut fara geamul termopan.
Mai ales acum ca a venit iarna, iar reteaua publica de incalzire a locuintei la care sunt racordata da caldura. Practic mi-as fi aruncat banii pe geam si cu totii stim cu cat efort se castiga. Tin minte ca in anii din urma desi caloriferele duduiau, noi dardaiam in casa de parca am fi locuit la Polul Nord. Nu mai vorbesc de praf. Nici eu nu-mi dadeam seama de unde era asa mult, de parca locuiam in desert. Treceam de la o extrema la alta.
De cand a venit baietelul nostru pe lume am inceput sa acord importanta oricarui aspect. Ma bucura in primul rand de temperatura constanta si faptul ca in casa nu ese curent ca sa ii puna sanatatea in pericol. Apoi praful, care pentru copiii mici este o reala problema. Nu mai este asa de mult. Nu vreau sa il cresc intr-un glob de cristal, dar nici nu vreau ca mai tarziu sa regret ca nu i-am oferit tot confortul.
Asa cum se spune ca haina il face pe om, asa pot spune si de geam. Geamul iti face
locuinta primitoare. De aceea cand vine vorba de o schimbare e bine sa ne lasam pe mana unor profesionisti. Avand in spate 10 ani de experienta si de lucrari la cel mai inalt nivel de calitate Plus Confort ofera clientilor cu adevarat tot confortul si face din camin un loc ideal de locuit.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.