Moş Crăciun la cumpărături!

0

 

Bună seara, bună seara!
Iaca, vin cu sănioara
Şi cu daruri proaspete.
Bucuroşi de oaspete?
– Bucuroşi, bucuroşi,
Strigă glasuri de copii.
Moşule, de unde vii?
– Iaca, vin din moşi-strămoşi,
Încarcat cu jucarii!
            Aceste versuri scrise de Otilia Cazimir, le recitam la fiecare serbare. Iar Moş Crăciun venea de fiecare dată cu tolba plină. Mereu mă întrebam cum reuşeşte să ajungă într-o singură noapte la toţi copii şi de unde ştie el car’e au fost cuminţi şi car’e nu. Cum intră el la noi în casă dacă avem uşa încuiată şi de ce îmi lasă cadourile doar când dorm şi culmea de obicei ce îmi doresc.
            Apoi am început să mă întreb de unde are acest bătrân atâţia ban’i pentru fiecare copil.
            Primeam răspuns la fiecare întrebare. Moşul era un agent secret car’e avea spiriduşi trimişi în fiecare casă. De aceea ştia car’e a fost cuminte şi car’e nu, ce să aducă şi cui să-i ofere fiecare adou. Aceşti spiriduşi îi deschideau chiar şi uşa. În noaptea de Crăciun timpul stă în loc, aşa că Moşul are timp să împartă cadouri tuturor! Jucăriile, dulciurile, hăinuţele erau fabricate de alţi spiriduşi în casa Moşului din Laponia…
            Acum însă am aflat car’e era de fapt secretul. Moşul a aflat de cardulcupromotii.ro de la de la Piraeus Bank. Acesta primeşte 3% inapoi din valoarea cumpărăturilor făcute până la data de 31 ianuarie – 2014, indiferent de locul de unde se fac cumpărpturile (în țară sau în străinătate) prin cardurile de credit Piraeus Visa Exclusive Gold și Piraeus Visa Exact.
Aşa că după sesiunea de cumpărături şi împărţitul cadourilor, o să se relaxeze undeva pe o insulă exotică înconjurat de crăciuniţe şi butonând noul său telefon Nokia Lumia 925, pe car’e la cât e de norocos şi darnic are mari şanse să-l câştige deoarece a completat formularul de participare la concurs!
Sau poate că mi-l dăruieşte mie. Am fost cuminte, îmi doresc unul… şi cum dar din dar se face, sper să îl găsesc sub brad!
Spor la cumpărături Moşule!
DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.