Ce decorațiuni nu ar trebui să lipsească din camera unui copil

0

Camera unui copil este micul lui univers. De aceea trebuie decorată după placul și personalitatea celui mic, ținând cont în același timp de vârstă. După ce ați amenajat camera și montat mobila urmează să o îmbogățești cu lucruri valoroase și alte decorațiuni.

Raftul cu cărți!

Cărțile nu ar trebui să lipsească din camera nici unui copil, indiferent de vârstă. Pornind de la acele cărticele de colorat până la acelea cu povesti pentru copii, cărțile ar trebui să fie obligatoriu prezente în camera unui copil, cu atât mai mult cu cât îi puteți citi celui mic în fiecare seară câte o poveste astfel încât să i se deschidă pofta de a citi pe viitor singur. Cărțile prezente în cameră provoacă o curiozitate și deschid drumul către acest minunat univers al cărților.

Ceasul

”Totul ia timp și timpul ia totul!”

Există o gamă variată de ceasuri de perete drăguțe pentru copii și nu numai, așa că aveți de unde alege. Ceasul clasic este important nu numai pentru înfrumusețarea peretelui ci și pentru a învăța copilul cum să își dozeze timpul. Astfel îi va fi mai ușor să își programeze activitățile și să se țină de un program.

Covor/Draperie/Lenjerie

Ce băiat nu își dorește un covor cu rute pentru mașinuțe? Vă zic eu! Nici unul. Ba mai mult, acest tip de covoare au ajuns să fie iubite și de fetițe, pentru că ghiciți ce? Și fetițele iubesc mașinuțele. Chiar dacă sunt roz și plimbă păpuși. Sau chiar dacă sunt de curse și intră în competiție cu frățiorul. La fel de iubite sunt și draperiile și lenjeriile cu personajele preferate din desene animate.

Lada cu jucării

La fel ca lada de zestre sau cufărul cu comori, lada cu jucării va fi un obiect prețios deoarece acesta conține ceea ce un copil iubește cel mai mult: jucăriile preferate. În plus lada cu jucării ajută copilul să își mențină în permanență camera curată și ordonată. Eu pentru a îl determina să își strângă jucăriile înainte de culcare, îi spun: Ce găsesc pe jos arunc la gunoi. Consider că acea jucărie nu îți mai trebuie așa că nu are rost să o mai păstrăm. Și funcționează. Chiar le strânge.

Lămpi de birou pentru copii

Există o gamă variată de lămpi pentru copii. Un copil va primi plăcere să învețe la lumina acesteia. Ideal este ca biroul de lucru să fie așezat lângă fereastră pentru a se bucura de lumina naturală, însă dacă va fi nevoie să scrie sau să citească și seara, o lampă îi va fi de mare folos. Iar dacă aceasta este reprezentată de un personaj preferat din desene, cu atât mai bine.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.