Manichiura – cartea de vizită a oricărei femei

0

Manichiura este considerată cartea de vizită a oricărei femei. Chiar dacă în primă fază coafura este cea care iese în evidență, privirea în timp caută să remarce diferite detalii care fac diferența între o femeie sigură pe ea, care pune preț pe frumusețea ei și are grijă să se îngrijească și una care nu e o bună prietenă cu igiena și nu știe să se aprecieze. Că până la urmă, atunci când o femeie se îngrijește se respectă în primul rând pe ea. O femeie care se îngrijește impune respect prin simpla apariție. Dacă pe deasupra este și inteligentă, cu siguranță va reuși să obțină absolut orice.

Întreținerea manichiurei este o carte de vizită pentru o femeie care se pune preț pe frumusețe și își cunoaște foarte bine statutul în societate. Nu trebuie să te duci săptămânal la salon pentru a arăta impecabil. Este suficient să îți îngrijești unghiile chiar la tine acasă cu instrumente pentru manichiură potrivite. Din kit-ul de îngrijire nu trebuie să îți lipsească pila și forfecuța pentru cuticule.

Alegerea unei forfecuțe cuticule de calitate este foarte importantă, mai ales că îngrijirea corectă a cuticulelor face diferența între o manichiură perfectă și una făcută doar pentru a avea o ojă pe unghii.

Eu merg des la salon, însă câteodată programul încărcat îmi cam decalează orarul, așa că sunt nevoită să mă ocup singură de multe ori de aspectul unghiilor mele. Așa că, dacă trec 3 săptămâni de la vizita la salon am grijă să îmi reîmprospătez manichiura curățând cu grijă cuticulele și scurtând din pilă unghia în cazul în care aceasta a crescut prea mult. La urmă vin cu un lac de protecție salvator care lasă un aspect îngrijit al unghiei și care mă ajută să arăt impecabil până la următoarea vizită la salon.

Eu folosesc în mod special instrumente manichiura Solingen deoarece au demonstrat că sunt foarte utile și că pot fi folosite cu ușurință nu doar de profesioniști ci și de amatori. În plus, fiind produse de top, confecționate din oțel nichelat, nu numai că sunt ușor de folosit, dar sunt și sigure și eficiente. Ustensilele confecționate din oțel și placate cu nichel sunt mai ușor de ascuțit, oferind astfel o precizie mai mare. Sunt ușor de dezinfectat și nu necesită neapărat sterilizarea. Însă doar dacă sunt folosite pentru uz personal. Nu este recomandat totuși să le depozitați în baie sau să le expuneți permanent la umezeală. Placarea cu nichel conferă protecție doar la suprafață, nu și la tăișului, asta spre deosebire de o trusă confecționată total din oțel inoxidabil. Însă ustensilele placate cu nichel sunt mult mai fine și eficiente, având o precizie ridicată și eliminând astfel riscul de a măcelări efectiv cuticula. În plus prețul este unul competitiv, așa că merită.

O trusă bună de manichiură te va ajuta în timp să capeți experiență suficientă cât să nu mai ai nevoie în permanență de ajutorul unei manichiuriste profesioniste. Îți poți face manichiura dorită chiar la tine acasă, fără să mai fii condiționată de programări. Astfel nu mai ești nevoită să aștepți până când programul tău va fi sincronizat cu cel al salonului preferat. Îți poți face manichiura mult dorită chiar din confortul casei tale, urmărind programul preferat. Sau atunci când prinzi puțin timp liber pentru relaxare, îți poți răsfăța și unghiuțele.

În plus, oricât de safe ar părea vizita la un salon, niciodată nu poți fi sigură 100% că ustensilele folosite de manichiuristă au fost dezinfectate și sterilizate suficient cât să nu îți pună sănătatea în pericol. Folosind doar tu propriile ustensile vei ști în permanență că nu riști să te infectezi.

Indiferent dacă preferi să îți faci manichiura exclusiv la salon, obișnuiești să îți întreții manichiura câteodată acasă sau îți faci în permanență singură manichiura acasă, trebuie să ai în vedere că aceasta trebuie să fie în permanentă îngrijită. Iar un set de ustensile de ustensile pentru manichiură nu ar trebui să lipsească din sertarul niciunei femei cochete.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.