Învață să iubești fiecare aspect al corpului tău – în materie de păr, Dr. Felix Hair Implant te ajută

0

Chiar dacă ești slab, gras, înalt, scund, cu ochii albaștrii sau verzi, mereu vei găsi ceva care să te nemulțumească cu privire la aspectul tău fizic. Oamenii din fire sunt mai mereu nemulțumiți și au tendința de a se plânge de neajunsuri în orice conversație pe care o poartă. Este greu să mulțumești pe toată lumea, de aceea cel mai bine arăți așa cum îți place ție, nu celorlalți.

Există totuși anumite probleme care nu pot fi rezolvate atât de ușor. Dacă ție nu îți plac ochii tăi căprui, poți oricând să porți lentile, dar ce pot face persoanele care suferă de alopecie? Apelează la clinica Dr. Felix Hair Implant.

Soluția inovativă ce poate reda încrederea

Așa cum spuneam, sunt mulți nemulțumiți de aspecte mărunte, inobservabile pentru cei din jur, dar mai există o categorie de oameni care suferă cu adevărat din cauza efectelor secundare ce vin la pachet cu probleme legate de aspectul fizic. Printre acestea se enumeră și persoanele ce suferă de alopecie. Aceasta este o afecțiune care se poate transmite genetic, dar nu este aceasta singura cauză, ce face ca părul să cadă, deci apare chelia de la vârste destul de neobișnuite.

O persoană în floarea vârstei, pe la 30 de ani care începe să aibă chelie sau goluri de păr poate suferi foarte mult din punct de vedere psihologic, ceea duce și la depresie de multe ori. Clinica Dr. Felix Hair Implant poate fi soluția salvatoare care restaurează podoaba capilară și readuce încrederea odată cu această, datorită tehnicii inovative Q-FUE pe care o utilizează.

De ce să alegi clinica Dr. Felix?

Această clinică este printre singurele din România care utilizează această tehnică noninvazivă. Fiecare transplant de păr este realizat manual și numai de medici ultraspecializați. În acest fel, rezultatele vor fi cele așteptate și nu va recunoaște nimeni că este transplant, deoarece firele cresc în direcția lor firească.

Tehnica utilizată este preluată din tehnicile orientale și tu poți beneficia de aceste servicii chiar în România. Important este că după acest proces persoana în cauză nu are nevoie de momente de refacere, deoarece nu există cicatrici sau sângerări. Sunt chiar și vedete din țară care au apelat la serviciile Dr. Felix, datorită rezultatelor care îi recomandă.

Orice persoană care are probleme de acest gen poate apela la această clinică, atât pentru restaurare capilară, cât și pentru transplant de sprâncene sau de barbă. Accesează site-ul pentru mai multe informații dacă și tu te afli în această situație.

Contact:

Șos. Nordului Nr. 102G, Sector 1, București, România

+40 720.254.368

office@drfelix.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.