Cum poti crea cadrul romantic perfect cu ajutorul Deco Depot

1

Cum poti crea cadrul romantic perfect cu ajutorul Deco Depot

Iubirea si sentimentele de apreciere pentru persoana de langa tine nu trebuie sa dispara nici macar dupa 20 de ani de relatie. Eforturile de a-i demonstra celui de langa tine ca il iubest nu trebuie sa inceteze niciodata, mai ales la inceputul relatiei cand aveti doar 2 – 3 ani impreuna. Orice zi poate fi un bun prilej de a va sarbatori relatia si ceea ce ati creat impreuna.

Dupa o zi de munca in care ajungi acasa inaintea iubitei sau a sotiei, alege sa creezi cadrul romantic perfect in care puteti lua cina si puteti discuta despre orice. Reaprinde scanteia iubirii cu fiecare prilej pe care il ai. Pentru a pregati o astfel de surpriza, cei de la Deco Depot iti pun la dispozitie toate cele necesare, alaturi de elemente pe care i le poti oferi in dar mai apoi. Gesturile simple sunt cele care conteaza, asa ca fa un pas in fata si adu-i un zambet pe buze.

Plasarea comenzii – primul pas

Pentru inceput poti accesa site-ul sa vezi ofertele de pe decodepot.ro. De acolo alegi ceea ce crezi ca s-ar potrivi pentru ideea la care te-ai gandit. Te poti inspira de la anotimpul de afara ca si decor sau de la o sarbatoare care urmeaza. Avand in vedere ca este primavara, poti opta pentru flori si culoare.

Lumanarile sunt cele care nu trebuie sa lipseasca dintr-un cadru romantic, deci in categoria de home&deco la aromaterapie poti gasi chiar si seturi de 3 lumanari de marimi diferite. Poti alege o anumita culoare, care sa fie in ton cu florile cu care o vei surprinde. Alaturi de acestea poti aprinde si o lumanare parfumata sau o ceara parfumata, pentru o aroma intensa si placuta care sa pluteasca prin aer.

Poti achizitiona de la Deco Depot si un vas decorativ in functie de preferintele ei. Acesta poate avea forma unui bust, chip sau poate fi transparenta, simpla. Trebuie doar sa stii ce ii place.

Amenajarea decorului – al doilea pas

Dupa ce primesti comanda poti sa amenajezi camera. Poti aranja frumos florile in vasul comandat si alaturi de ele aprinzi lumanarile. Pe o tabla de scris disponibila tot pe site ii poti scrie un mesaj care sa o emotioneze pana la lacrimi.

O rama cu voi doi nu va fi niciodata in plus in casa, asadar poti adauga si aceasta idee la cadoul tau. Poate face parte din decor pentru inceput, daca o asezi pe masa langa celelalte elemente. Daca stii ca prefera florile la ghiveci, poti gasi pe site plante artificiale. Acestea raman vesnic verzi si sunt un element pe care il poti aseza oriunde prin casa mai apoi, aducand un plus aspectului complet al camerei.

Toate acestea, alaturi de multe altele din care te poti inspira odata ce dai scroll pe pagina, sunt disponibile la Deco Depot. Trebuie doar sa accesezi si sa comanzi, pentru a aduce fericirea pe chipul iubitei.

Contact:

0771 079 952.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.