Ce inseamna de fapt sa ai dosar la KRUK

1

Atunci cand creditele nu sunt achitate sau cand facturi pentru diverse servicii sau bunuri nu sunt platite, desi termenul scadentei a trecut, unele institutii bancare sau companii cu diferite obiecte de activitate, decid ca de recuperarea sumelor de bani sa se ocupe o terta parte. Intr-un astfel de context, clientii cu datorii pot sa fie instiintati ca au dosare KRUK.

Ce inseamna sa ai dosar KRUK?

In primul rand este oportun de apreciat ca in momentul in care ajung sa gestioneze o anumita datorie si sa se ocupe de colectarea acesteia, compania va trimite o instiintare. Acest document are rolul de a informa persoana in cauza ca de recuperarea datoriilor pe care le are se va ocupa KRUK. Din acel moment datornicul va sti ca are un dosar la aceasta companie.

Poate ca pentru unii suna agresiv, insa o astfel de percepere a situatiei nu este fundamentata pe niciun argument logic. Clientul cu dosar la KRUK va primi de fapt un ajutor pentru plata in conditii amiabile a datoriei si va putea sa evite procedura de executare silita. Reprezentantii acestei companii nu constrang, nu impun, nu someaza. Dimpotriva, misiunea lor este aceea de a oferi ajutor in functie de situatia in care se afla persoana in cauza.

Clientii care vor decide sa comunice direct si sincer cu acestia si nu sa se informeze din terte surse care pot sa sustina si mituri despre KRUK, vor avea numai de castigat. Vor constata ca amiabil, deschis, empatic, intelegere sunt termeni care definesc activitatea companiei. De asemenea, vor putea sa constate de cate avantaje pot sa beneficieze avand un cont pe platforma KRUK online.

Intre aceste avantaje, foarte importante sunt urmatoarele:

  • logandu-se pe acest cont vor afla stadiul datoriei;
  • prin semnarea unui angajament de plata, chiar si online, clientii isi pot esalona datoria si pot plati rate pe care singuri le stabilesc;
  • suma totala datorata – important de retinut ca firma nu adauga taxe si comisioane pentru gestionarea datoriei;
  • sfaturi utile pentru plata datoriei;
  • ratele pot fi platite online simplu si rapid.

De ce compania KRUK trebuie perceputa ca un aliat in procesul de plata al datoriilor

La modul general, despre orice subiect se spun vrute si nevrute. Adevarul si nascocirile insotesc orice idee, indiferent despre ce este vorba. KRUK nu face exceptie, despre activitatea companiei spunandu-se diverse. De la faptul ca ar fi o banca, pana la dobanzile si taxele pe care le percepe, toate sunt nascociri pe care unii oameni le afirma si carora multi le dau crezare.

Daca ar cerceta sau ar vorbi deschis cu reprezentantii firmei, clientii ar afla doar adevarul. KRUK NU este o banca si NU percepe taxe sau penalizari pentru colectarea datoriilor. Toate avantajele mentionate anterior sustin orientarea pro client a companiei si dorinta de a ajuta real pana la stingerea datoriei. De astfel, inclusiv din anunturile pe care le plaseaza Kruk pe eJobs si alte site-uri de recrutare, se poate observa ca angajeaza doar oameni care sa poata lucra implicat pentru clienti.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.