Cum se utilizeaza laptisorul de matca pentru sanatatea si frumusetetea pielii

0

Unul dintre secretele de frumusete de top al celor mai frumoase femei este utilizarea laptisorului de matca pentru o sanatate mai buna a pielii.

Luat ca supliment intern, laptisorul de matca functioneaza perfect, iar extern este utilizat in multe produse cosmetice. Un studiu recent a aratat ca acest laptisor de matca creste de fapt continutul de umiditate al pielii, care la randul sau ajuta la tratarea pielii uscate si deteriorate. De asemenea, foarte multe produse apicole precum pastura, polenul sau mierea, sunt ideale atat pentru piele, cat si pentru sanatate in general.

Nu numai ca laptisorul de matca este important pentru sanatatea pielii, ci si pentru regenerarea acesteia. Laptisorul de matca este cunoscut pentru regenerarea celulelor si tesuturilor si chiar pentru tratarea dermatitei. Pielea se poate reinnoi in 30 de zile, deci, daca utilizati laptisor de matca pentru piele, ar trebui sa incepeti sa observati o diferenta semnificativa dupa aproximativ o luna. Dar trucul este sa il folositi in mod consecvent.

Laptisorul de matca incetineste imbatranirea pielii

Odata cu inaintarea in varsta, procesul de reinnoire a celulelor pielii devine mai putin eficient. Repararea tesuturilor si regenerarea celulara incetinesc. Cantitatea de umiditate naturala prezenta in piele este redusa. Deoarece productia de colagen este mai mica, pielea devine mai subtire si isi pierde flexibilitatea.

Daca puteti creste productia de colagen, ar trebui sa puteti incetini procesul de imbatranire. Laptisorul de matca contine minerale, precum siliciu, care duc la cresterea productiei de colagen. De asemenea, contine antioxidanti specifici si substante nutritive care sustin reinnoirea pielii, cum ar fi flavonoide, acid nucleic, acid decanoic, enzime si hormoni.

Numeroase vitamine si minerale precum B1, B2, B3, B5, B6, acetilcolina si zinc pot fi gasite in laptisorul de matca, care sunt elemente excelente pentru sanatatea pielii. Studiile arata ca acizii din laptisorul de matca contribuie la producerea si promovarea colagenului.

Laptisorul de matca protejeaza piele de efectele nocive ale soarelui

Expunerea la soare este necesara pentru o piele sanatoasa si stralucitoare. Prea mult soare nu este benefic si, dupa cum stim cu totii, poate duce la imbatranirea accelerata a pielii. Avand in vedere ca beneficiile laptisorului de matca asupra pielii devin tot mai cunoscute, oamenii de stiinta si-au propus sa descopere daca laptisorul de matca ar putea proteja celulele pielii umane de imbatranirea cauzata de soare.

In acest studiu, oamenii de stiinta au testat efectele laptisorului de matca asupra UVB. Practic, au aplicat laptisor de matca pe celule si apoi le-au expus la soare. Ceea ce au descoperit a fost ca celulele tratate cu laptisor de matca au crescut productia de procolagen de tip I, acest lucru ducand la o crestere a celulelor pielii sanatoase si noi.

Dezechilibrele hormonale si pielea

Atunci cand exista un dezechilibru hormonal sau in timpul menopauzei, o scadere a hormonilor cauzeaza adesea probleme ale pielii. Nivelul scazut de estrogen creeaza modificari semnificative ale pielii. Femeile cu dezechilibre hormonale constata ca: pielea lor devine mai uscata si prezinta riduri, pielea devine mai fragila, isi pierde o parte din elasticitate si este mai slaba, deoarece productia de colagen este redusa, pielea pare mai palida, deoarece lipsa de estrogen reduce numarul vaselor de sange din piele. Laptisorul de matca este un tonic hormonal puternic. Deoarece hormonii dvs. sunt atat de complecsi, laptisorul de matca trebuie utilizat timp de cel putin 3 luni pentru a vedea rezultate in echilibrarea hormonala.

Laptisorul de matca lucreaza pentru a “pastra” viata si puterea in organism, pentru a intarzia procesul de imbatranire si a pastra agerimiea mintii, o stare psihica buna si prospetimea fizica a corpului cat mai mult timp!

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.