Utilizarea de detergenți Bio, obligație morală pentru o Planetă vie!

0

Anul 2020 parcă a stat în loc. Un an diferit, greoi pentru întraga omenire, însă un concediu pentru planetă. Toate restricțiile de circulație și izolarea populațiilor s-a resimțit la nivel global, iar acest aspect a fost confirmat și de indicii de poluare care după mulți ani au cunoscut o scădere abruptă și semnificativă.

Pandemia de Coronavirus ne-a dat o lecție importantă. O lecție pe care mulți au plătit-o cu prețul vieții. Ce rămâne de făcut? Să ne prețuim mai mult planeta. Să îi respectăm mai mult pe cei de lângă noi. Să ne obișnuim să reciclăm gunoiul și să nu îl mai aruncăm la întâmplare.

Să învățăm că scuipatul semințelor în parc sau oriunde nu e sport național, ci un spectacol grotesc care ar trebui eradicat.

Să nu consumăm mai mult decât avem nevoie. Orice produs achiziționat, pentru a fi realizat necesită resurse. Iar asta înseamnă poluare. Dacă noi achiziționăm un produs care nu ne este necesar, nu înregistrăm doar pierderi financiare ci contribuim la poluarea inutilă.

Să nu mai poluăm prostește aruncând uleiul în canalizare sau folosind fel de fel de substanțe de curățenie chimice, iar dejecțiile să le aruncăm tot în canalizare. Sau și mai rău. Cei care stau la curte și nu au canalizare, direct în sol.

Poate că o să spuneți: Bun, nu folosim detergent de vase și dezinfectant pentru igienizarea locuinței, dar fix lipsa igienei elementare a contribuit la răspândirea virusului. Ei bine sub nici o formă nu trebuie să renunțați la utilizarea produselor de curățenie ci trebuiesc înlocuite cele chimice cu cele ecologice.

De exemplu, puteți începe să folosiți detergentii bio pentru vase. Prețul nu este mai mare comparativ cu alți detergenți pentru vase. În plus acest gen de produse sunt sigure pentru sănătate și pentru mediul înconjurător deoarece conțin doar ingrediente naturale și biodegradabile. Așa că riscul de alergii este minim.

Nu trebuie să vă faceți griji nici în privința eficienței. Detergenții ecologici pentru vase asigura curatarea perfecta a vaselor si paharelor, indeparteaza usor grasimea si murdaria.

Și detergentul pentru vase ecologic se găsește sub două forme: lichid pentru spălare manuală și sub formă de tabletă pentru mașina de spălat.

Utilizarea produselor ecologice pentru curățenia casei aduce o serie de beneficii atât consumatorului, cât și mediului înconjurător.

Igienizarea gresiei, faianței și a obiectelor sanitare sau a parchetului necesită detergenți care să îndepărteze bacteriile și murdăria. Utilizarea unor produse ecologice, biodegradabile și prietenoase cu mediul inconjurator este esențială.

V-ați gândit cât rău poate face mediului înconjurător un simplu produs de curățenie? În copilărie îmi aduc aminte că bătrânii acelor vremuri aveau un obicei. Vara scoteau zestrea din odaia de curat, dar și covoarele purtate zi de zi și mergeau cu ele, unde credeți? La râu! Bineînțeles că poluau. Fie prin coloranții care ieșeau din țesătură, fie prin săpunul de casă care avea ca ingredient și soda caustică. Primii afectați erau peștii din râuri. Apoi cei care utilizau apa din râu și în alte scopuri decât spălatul.

Acum nu mai este cazul, deoarece aceste obiceiuri din fericire au dispărut. Râurile însă sunt în continuare poluate din păcate prin alte metode, care în timp s-au dovedit a fi chiar mult mai nocive. Însă dacă s-ar folosi doar produse ecologice, nu vom mai asista la un dezastru ecologic.

Mulți spun că nu le pasă. Din comoditate, din lipsă de educație sau ignoranță. Din păcate, din cauza acestor oameni, în ultimii ani au luat amploare alergiile. Iar în capcana lor poate fi prins oricine. Chiar și cei care și-au bătut joc de mediul înconjurător. Nu mai zic de schimbările de climă și alte dezastre naturale cauzate de poluare.

O dată declanșată o alergie, trebuie urmat un tratament și trebuie evitat contactul cu factorii declanșatori. Produsele de curățenie care conțin substanțe chimice, nu afectează în timp doar mediul înconjurător ci și sănătatea persoanelor care le folosesc.

Curățenia locuinței trebuie realizată doar cu produse ecologice, hipoalergenice pentru a evita dezvoltarea unor anumite tipri de alergii sau pentru a nu le înrăutăți pe cele existente.

Stay safe! Comandă online!

Dacă doriți să evitați cât ma mult zonele aglomerate, sau nu doriți să pierdeți timpul căutând produse ecologice prin magazine, atunci o comandă online este soluția! Selectezi din confortul propriei case produsele dorite, îți e mai ușor să citești la fiecare descrierea astfel încât să alegi doar produsele potrivite și primești coletul direct acasă.

Cititul etichetelor îți consumă timp, iar în această perioadă este și mai greu să te concentrezi să citești la raft ingredientele și modalitatea de utilizare de pe etichetă. În fața monitorului, totul este mai ușor. Pe eherbal.ro, toate produsele au descriere clară. Magazinul online oferă o gamă variată de produse precum: produse pentru bebeluși, tratamente naturiste, suplimente alimentare, produse alimentare neperisabile, superalimente, băuturi, produse apicole, produse cosmetice, detergenți și produse de curățenie. Toate produsele de pe acest site sunt ecologice, făcute din ingrediente naturale și prietenoase cu mediul înconjurător.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.