Mai mult timp liber – shopping-ul online

0

O lungă perioadă de timp am evitat să fac cumpărături online din mai multe considerente: neîncrederea în comerciant și în calitatea produselor, în cazul hainelor teama ca acestea nu sunt potrivite, dorința de a proba direct produsele pentru a face alegerea corectă, uneori timpul de așteptare până la livrare.

Treptat am început să ofer mai mult credit site-urilor online, iar în ultimele luni am făcut în proporție de 75 % mai mult cumpărături online. Principala cauză: timpul. Nu am timp să alerg prin magazine și de mai multe ori parcă îmi e mai ușor să caut tot ce am nevoie direct depe telefon. Seara înante de culcare chiar obișnuiesc să răsfoiesc magazinele online.

În primă fază am comandat din magazine online care au și magazin fizic. Solicitam livrare în centrul comercial, iar când primeam mesaj că a sosit coletul, mă prezentam la magazin, probam, iar mai apoi luam decizia dacă păstrez sau dau produsul retur. Bineînțeles că nu am returnat nimic până acum. Și am tot comandat.

Un magazin cu articole vestimentare care își respectă clienții va oferi toate informațiile despre produs, oferind un tabel cu mărimi astfel încât să îți fie ușor să alegi mărimea care ți se potrivește. Bineînțeles, posibilitatea de a returna produsul (care în anumite condiții reprezintă chiar o obligație).

Nu doar de pe site-urile de fashion poți achiziționa haine ci și de pe OLX. În acest caz, trebuie să existe mai multă atenție. Poți începe prin a verifica seriozitatea vânzătorul, dacă există posibilitatea să poți verifica pachetul la livrare. Poți căua produsul și pe alte pagini pentru a compara prețul.

Nu uita să citești cu atenție descrierea produsului, iar dacă ai nelămuriri să soliciți mai multe detalii. Pentru a evita disconfortul creat de retur, timp pierdut și bani blocați. Dacă ești în căutare de rochii de ocazie, analizează cu atent oferta astfel încât să faci cea mai bună alegere. Sunt multe persoane care pun la vânzare articole vestimentare purtate o singură dată la anumite evenimente. În acest caz este important să soliciți toate informațiile despre produs și să desfaci coletul la livrare. Există riscul ca produsul să prezinte mici defecte: o ruptură, o pată. Și nu cred că îți dorești să cumperi un astfel de produs. În același timp, produsul poate arăta impecabil, chiar dacă a mai fost purtat.

Dacă dorești să profiți de timpul liber și să practici un sport, atunci ai nevoie de un echipament corespunzător. Poți începe prin a achiziționa ghete de fotbal, tricouri sau alte produse necesare desfășurării activității.

Perioadele în care fac cumpărături online sunt fie dimineața la cafea, fie seara înainte de culcare, când îmi induc o stare de bine ascultând muzica preferată și bucurându-mă de savoarea unui ceai cald.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.