Cadoul perfect pentru barbati: portofelul din piele

0

Noi, doamnele, avem o problema cand vine vorba de ziua lui. Barbatii stiu ce sa cumpere mai mereu femeilor, sunt atat de multe variante din care pot alege, dar cand sa cumparam noi ceva pentru ei, nu prea stim ce sa le luam.

Barbatul e mai pretentios, e greu sa stii ce ii place, ce nu ii place, mai ales daca nu esti cu el de multa vreme si nu ati avut timp sa discutati despre lucruri ceva mai intime. In loc de banalele camasi, de care barbatii se cam satura la un moment dat, sau de un parfum sau cravate colorate ai putea sa ii faci un cadou mai deosebit: portofele de piele.

Da, ai auzit bine, portofelul e foarte potrivit pentru orice barbat, indiferent de varsta. Pe langa aspectul practic, isi tine in el de la acte la bani si carduri, chitante, portofelul este apreciat de barbati, el va sta la ei mai tot timpul, il vor putea asorta foarte bine cu orice haina purtata, cu orice pantalon.

Un portofel de calitate poate spune multe si despre situatia materiala a barbatului, asa cum un telefon scump iti transmite imediat ca barbatul are un buget destul de mare. Iti vine sa crezi sau nu modelele de portofele de piele moderne spun multe si despre mentalitatea barbatilor, daca e mai traditionalist are portofel obisnuit, daca e nonconformit are clips de bani.

Odata ce i-ai cumparat un portofel va fi la el mereu, barbatii nu schimba portofelul decat atunci cand este deteriorat complet, portofelele trebuie sa fie rezistente iar cele din piele sunt tabacita sunt perfecte.

Cu un design minimalist si compact, portofelele din piele sunt incapatoare, sunt facute dintr-o singura bucata de piele de calitate superioara, au compartimente suficient de mari pentru bancnote, carduri, monede, chei, chitante. In functie de modelul ales putem avea portofel clasic sau plic, portofelul din piele arata foarte bine si e elegant si sofisticat, un cadou perfect pentru el care il va impresiona cu siguranta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.