Shopping List: Ce articole sportive poti gasi in luna noiembrie la reducere?

1

A unsprezecea luna din an marcheaza inceputul unei perioade de reduceri, numita „mid season sale”, intalnita in majoritatea magazinelor atat fizice, cat si online.

Comerciantii scad, in principal, preturile articolelor de toamna, pentru a se asigura ca in luna decembrie vor avea indeajuns de mult loc pentru a pune la dispozitia clientilor produsele specifice iernii. Nu doar hainele si incaltamintea de sezon vor putea fi achizitionate la reducere, ci si piese din echipamentul sportiv. Asadar, acum poate fi momentul potrivit sa pui in cosul de cumparaturi lucrurile pe care ti le doreai, despre care credeai, insa, ca sunt prea scumpe pentru bugetul tau!

Vezi daca articolele la pret redus se regasesc pe lista ta de dorinte

  •        Bluze

Bluzele de la brand-urile foarte populare de articole sportive nu sunt utilizate numai pentru activitatile fizice. In ultimii ani, a luat amploare si in Romania fenomenul tinutelor de inspiratie „street fashion”, asa ca astfel de piese pot fi observate in randul tinerilor chiar si in outfit-urile de zi cu zi. In aceasta perioada, pot si gasite la reducere bluze marca NIKE barbatesti sau de dama, la preturi foarte accesibile. Asadar, daca iti doreai de mult sa ai in garderoba unul sau mai multe articole de acest tip, tot ce trebuie sa faci este sa selectezi modelul favorit si sa introduci adresa la care vrei sa iti fie livrat!

  •        Hanorace

Pentru femeile si barbatii carora le place sa adopte un stil casual, hanoracele sunt printre cele mai potrivite piese vestimentare atat pentru toamna, cat si pentru iarna. In luna noiembrie, ai ocazia sa gasesti hanorace originale foarte ieftine, in magazinele online. Poti sa alegi intre brand-uri precum Nike, Adidas sau Asics, ale caror produse fac dovada inaltei calitati. De obicei, un astfel de articol poate fi purtat mai multi ani la rand, pentru ca design-ul nu se demodeaza, iar materialul nu se uzeaza nici dupa mai multe purtari indelungate!  

  •        Bustiere

Acestea nu pot lipsi din garderoba unei femei care face sport. Bustierele ofera confort sporit, dar si sustinerea necesara pentru a fi evitate cu succes durerile de sani si de spate. In general, acestea pot avea un pret destul de piperat, dar reprezinta o investitie care merita facuta, cu siguranta, pentru sanatatea ta. Poti profita de promotiile actuale si iti poti achizitiona una sau mai multe bustiere de la cele mai renumite brand-uri.

  •        Adidasi

Companiile de articole sportive au creat, in ultimii ani, cateva perechi de adidasi potrivite pentru iarna, cu talpa speciala si captuseala generoasa. Asadar, la inceputul lunii decembrie, acestea vor fi modelele puse la vanzare de catre comercianti. Inainte, insa, in mid season sale pot fi gasiti adidasii casual si cei special fabricati pentru activitatile sportive. Asadar, daca ti-ai dorit intotdeauna o pereche Puma, Adidas sau Nike, o poti achizitiona acum, iar la primavara sau cand vremea iti permite, o vei purta cu mandrie!

Tu ce iti doresti sa cumperi cu ocazia reducerilor din luna noiembrie?

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.