Ai nevoie urgent de bani? Un credit nebancar te poate scoate din impas. Află cum!

1

credit nebancar

De multe ori ajungi în situaţia în care ai nevoie urgent de bani pentru diverse nevoi sau situaţii neprevăzute, indiferent cât eşti de chibzuit cu cheltuielile.

Când ai nevoie de un credit nebancar?

Fie că vorbim de o urgenţă medicală nedecontată de casa de sănătate… că deh, suntem buni doar de făcut plăţieşti bun doar de adus contribuţii la buget, fie că afurisitul ăla de stâlp de lângă poartă s-a încăpăţânat să îţi stea în cale fix în cea mai proastă zi a ta şi ţi-a lovit maşina atunci când tu o parcai, fie ai pornit o afacere nouă iar bugetul ţi-e insuficient sau s-a ivit ocazia să pleci în vacanţa mult visată fix când toţi banii s-au dus pe alte nimicuri, ori a venit momentul să te căsătoreşti… ai cu cine, ai de ce, dar n-ai cu ce… un astfel de credit nebancar te poate scoate din impas.

Ce ai de făcut dacă ai nevoie urgent de bani şi nu ai nimic economisit? Sau dacă banii economisiţi nu sunt suficienţi?

Te împrumuţi. Şi cum nu ai nicio mătuşă Tamara singură, fără moştenitori şi cu dare de mână şi nici un tată care a dat un tun statului pe vremea răposatului, iar acum freacă menta prin Madagascar, Malibu sau Kuala Lumpur, soliciţi un credit nebancar, rapid, simplu şi absolut legal. Până la urmă, ai tu nevoie de bani, dar trebuie să îi dai şi înapoi, iar dacă preferi alte surse, s-ar putea să ieşi şifonat din tranzacţie.

Află cât de simplu poţi obţine un credit nebancar direct la domiciliu!

Să îţi vină banul la uşă, e visul oricărui român. Însă înainte de asta trebuie să parcurgi câţiva paşi absolut esenţiali:

1. URGENŢA!

Tu chiar ai nevoie de banii ăştia? Nu de alta dar dacă nu e musai, poţi să mai aştepţi până la salariu. Un credit, indiferent cât e de avantajos nu e o bucurie ci o grijă în plus. Ia-l în calcul doar în situaţii de urgenţă, nu pentru a îţi satisface mofturile.

2. Care e suma împrumutată şi în cât timp o poţi rambursa? 

Majoritatea celor care solicită un credit de orice fel nu se gândesc la absolut toate cheltuielile pe care ofiţerul de credite nu are de unde şti că tu le faci. Bun, să zicem că te interesează suma de 10.000 lei pe o perioadă de 134 săptămâni. Ei bine, ar trebui să ştii că în acel moment, dacă IFN-ul de la care ai solicitat creditul ţi-a calculat o anumită rată săptămânală, ai grijă să plăteşti la timp acea sumă. Altfel penalităţile sunt destul de usturătoare, iar răspunderea e doar a ta. Îţi aduc aminte aici de importanţa chibzuinţei. Dacă tu ştii că a doua zi vine scadenţa, atunci abţine-te să-ţi cumperi geanta aia de firma, chiar dacă e la reducere. O iei la reducere şi nu-ţi plateşti rata, plăteşti apoi mai mult penalităţi decât geanta aia la preţ întreg.

3. Alege un IFN de încredere!

Înainte de a solicita un astfel de credit, analizează cu atenţie piaţa şi alege varianta cea mai avantajoasă. Primul criteriu în ceea ce priveşte alegerea ar trebui să fie reputaţia şi vechimea IFN-ului. Caută păreri, discută cu ceilalţi membrii din familie, analizează cu atenţie avantajele şi dezavantajele, drepturile şi obligaţiile pe care le ai, suma maximă împrumutată, dobânzi şi comisioane, graficul de scadenţă.

De exemplu acest IFN îţi oferă:

  • Posibilitatea de a a îmbrumuta sume cuprinse între 500 şi 15000 lei.
  • Posibilitatea de a opta pentru rate fixe scadente săptămânal sau lunar
  • Posibilitatea de a opta pentru un împrumut fără giranţi sau alte garanţii
  • Un venit minim lunar de 300 lei
  • Informaţii clare şi pe înţelesul tuturor privind condiţiile de acordare a creditului şi costurile săptămânale sau lunare.
  • Posibilitatea de a opta pentru bani viraţi în cont şi plata personală la scadenţă sau bani primiţi prin intermediul serviciului de gestionare la domiciliu, unde un reprezentant al companiei se va prezenta la un termen stabilit pentru a colecta ratele. Trebuie să iei în calcul, că un astfel de serviciu va aduce după sine şi un cost suplimentar. Confortabil, dar mai scump.

4. Solicitarea unui credit nebancar

Nu trebuie decât să completezi un formular şi să aştepţi să fii contactat telefonic pentru a stabili mai multe detalii referitoare la solicitare. Nu uita că pentru asta va trebui să ai peste 18 ani şi să citeşti cu atenţie termenii şi condiţiile cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

5. Aprobarea împrumutului şi modalităţi de plată

După ce vei fi contactat telefnic, vei afla dacă ţi s-a aprobat ori ba creditul. Dacă da, atunci banii vor ajunge la tine în maxim 48 de ore. Rapid şi simplu! Dacă nu ai un cont bancar, atunci te poţi bucura de confortul de a primi banii direct la domiciliu. La fel şi cu colectarea  ratelor. Însă acest serviciu poate atrage după sine cheltuieli suplimentare, aşa că alege varianta cea mai simplă şi eficientă pentru tine şi bugetul tău.

Alege un credit nebancar atunci când ai nevoie urgent de bani şi îţi va fi mai uşor să ieşi din impas!

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.