Susțin AD LIBITUM VOICES! Îi poți susține și tu printr-un SMS la 1313 cu textul AD LIBITUM

0

Vineri, băieții de la Ad Libitum Voices intră în marea finală X Factor. Pot fi susținuți cu un SMS la 1313 cu textul AD LIBITUM!

Cine sunt băieții de la Ad Libitum Voices?

Grupul din Cluj este format din 4 băieți carismatici și foarte talentați: Cristian Ignuța, Sergiu Coltan, Tiberius Simu și Morar Vlad. Aceştia cântă împreună de 5 ani, însă studiază muzica clasică încă din copilărie. Băieții au ajuns în finala X Factor Romania sezonul 7, avându-l ca mentor pe solistul de la Carla’s Dreams. Nu o să ascund faptul că mentorul lor este UN OM faţă de care eu am un deosebit respect. Însă vreau să subliniez de la bun început faptul că băieţii mi-au atras atenția încă de la audiții și din punctul meu de vedere merită din plin să câştige acest concurs. De ce? Păi să le urmărim prestaţia…

Iar dacă nu v-am convins, vă invit să vă uitaţi vineri la X Factor pe Antena 1 sau pe Antena Play. Emisiunea este transmisă în direct, iar băieţii pot fi votaţi printr-un SMS la 1313 cu textul AD LIBITUM, doar atunci când liniile sunt deschise. Tariful unui SMS este 1,19 lei TVA inclus. De pe un telefon se poate vota de maxim 20 ori. Mai mult decât atât, ai şansa să câştigi prin tragere la sorţi un smartphone iPhone X!

Cu ce m-au cucerit pe mine?

Clasicul nu moare niciodată. Poate o să vi se pară ciudat ca cineva care ascultă muzică pop-rock să aibă și alte înclinații muzicale. Ei bine, cu aceeași plăcere ascult și muzică clasică sau muzică populară. Am zis-o și o mai spun. În momentul de față singurii artiști din lume la care aș cumpăra bilet sunt Andre Rieu și Carla’s Dreams! Aș mai fi plătit și la MJ, dar din păcate nu mai este. Norocoși sunt cei de l-au văzut în 1992.

Dar nu vreau să deviez de la subiect. Băieții m-au cucerit din start prin felul în care au reușit să interpreteze fiecare piesă, prin prezență, carismă și spirit de echipă. Vocile lor sună sublim împreună iar muzica clasică merită o şansă în plus astfel încât să ajungă la inimile tuturor celor care ştiu cu adevărat să aprecieze frumosul.

În încheiere o să las un citat dintr-un interviu pe care Sergiu, mentorul băieţilor de la Ad Libitum, l-a acordat prin iunie 2016 revistei Viva.ro: „Muzica clasică pentru noi este ca mirosul de cafea într-un magazin de parfumuri. Aroma de care uneori chiar avem nevoie ascultând adesea prea multă muzică care nu neapărat ne place.” O comparaţie mai potrivită, nici că se putea!

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here