Cum alegi cele mai potrivite scaune pentru nevoile tale

1

Pe piață există o gamă variată de scaune care îmbină perfect confortul cu utilitatea. De la scaune pliabile, ideale mai ales pentru spațiile mici, la scaune de lux perfecte pentru persoanele care pun mare accent atât pe confort cât și pe design. Sau la scaune din plastic moderne, ușor adaptabile oricărui spațiu.

scaune

Scaune pentru bucătărie

Plasticul a devenit unul din cele mai folosite materiale datorită faptului că este ușor și practic. Astfel, scaunele din plastic au început să devină din ce în ce mai populare, găsindu-și loc în orice bucătărie modernă. Fiind ușor de curățat, scaunele din plastic sunt potrivite pentru orice bucătărie în care se gătește intens. În cazul în care apar mici accidente neplăcute, acestea sunt ușor de șters, așa că vor arăta mereu impecabil.

Scaune pentru birou

În cazul în care doriți să achiziționați scaune pentru birou, trebuie să luați în calcul faptul că mai important decât prețul și design-ul este confortul. Bineînțeles că există scaune care îmbină perfect cele trei caracteristici, însă confortul ar trebui să primeze. Având în vedere că timpul petrecut la birou pe un scaun vă solicită destul de mult coloana, este foarte important să optați pentru un scaun ergonomic de calitate superioară.

Scaune pentru terasă

Pentru terasă puteți alege între scaune clasice din lemn sau scaune ieftine din plastic. Ieftin nu înseamnă neapărat de proastă calitate. Cele din plastic sunt mai ușor de mutat sau curățat, iar din acest motiv au devenit destul de populare. În plus există multe modele moderne disponibile în diferite culori, ideale pentru a înfrumuseța aspectul general al terasei.

Scaune pentru bar

Indiferent dacă vorbim de barul dintr-un local sau cel improvizat în locuința ta, scaunele trebuie să fie potrivite cu mediul creat. Puteți opta pentru scaune din plastic în culori vii și cu un design modern, care să scoată din anonimat întregul spațiu.

Cele mai potrivite scaune pentru bar sunt cele cu picior din metal, suport pentru picioare cu piston pe gaz și șezut confecționat din plastic tip ABS. Acest tip de scaun este reglabil și confortabil, astfel încât să te poți simți bine de fiecare dată când te așezi pe el.

Scaune pentru living

Pentru living optează întotdeauna pentru scaune de calitate, elegante și potrivite cu ambianța din jur. Poți opta pentru scaune din lemn, comode, cu o tapițerie asortată cu decorul camerei. Cele mai căutate sunt scaunele din lemn cu șezut realizat dintr-o pernă moale îmbrăcată în catifea sau stofă. La fel de apreciate sunt și scaunele din piele naturală sau piele ecologică. Ca rezistență și aspect, cele confecționate din piele naturală sunt net superioară scaunelor din piele ecologică.

Înainte însă de a te hotărî ce tip de scaun alegi, trebuie să analizezi cu atenție atât decorul camerei, spațiul disponibil, materialele din care sunt confecționate scaunele cât și prețurile lor.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.