Orice femeie are nevoie de asta! E chiar aşa de complicat?

4

Se spune că o femeie este greu de mulţumit. Nu ştiu cine a făcut acest studiu şi ce bază a avut, dar o femeie este foarte uşor de mulţumi dacă i se oferă tot ce are nevoie. Nu există bărbatul perfect, cum nici femeia perfectă nu există.

Fiecare femeie este unică. Fiecare femeie are propria personalitate, propriile dorinţe şi aspiraţii de la un bărbat. Aşa că nu o să intru în detalii prea mult, nu o să spun nici cum arată bărbatul perfect în ideologia mea şi nici nu voi vorbi în numele altor femei. O să subliniez câteva aspecte comune pe care orice femeie le vrea de la un bărbat.

Detaliile legate de aspect, educaţie, statut social, aptitudini, potenţă sexuală sau financiară rămân la aprecierea fiecărei femei…

Ce-şi doresc toate femeile?

Nu voi face un top, însă voi începe cu cel mai important dintr-o relaţie. Următoarele aspecte sunt aleatorii şi egale ca importanţă, mai mult sau mai puţin. Spun asta pentru că unele dintre ele sunt strâns legate…

1. Iubire

Ce ar fi viaţa fără iubire? Nimic! Ca orice fiinţă de pe acest pământ, femeia îşi doreşte să fie iubită. În jurul iubirii se învârte întreaga relaţie. Dacă iubirea dispare, atunci celelalte aspecte devin irelevante, pentru că relaţia cu timpul se va destrăma.

2. Respect

Dacă doreşti să fii respectat atunci respectă la rândul tău. Respectul faţă de femeia de lângă tine este mult influenţat şi de cei 7 ani de acasă. Dacă nu există respect, atunci iubirea se va pierde. Se spune că orice bărbat care îşi tratează partenera ca pe o prinţesă, a fost crescut de o regină. Se pare că aceste vorbe în multe cazuri sunt perfect adevărate.

3. Apreciere

Apreciază-ţi femeia de lângă tine. Altfel rişti să o pierzi. Iar dacă o pierzi abia atunci afli care este adevărata ei valoare. Iar dacă o vrei înapoi, există şanse mari să nu o mai poţi recupera.

4. Atenţie

Micile atenţii sunt foarte importante într-o relaţie. Fie că vorbim de un buchet de flori, de o cutie de bomboane, de o vacanţă, o bijuterie, o rochie sau produse de îngriire cum sunt cele de aici, simplul fapt că te-ai gândit să îi faci un cadou surpriză, contează foarte mult. Şi da! Nu trebuie să îi faci cadou doar la ocazii speciale. Surprinde-o şi nu vei regreta! Multe idei de cadouri găseşti şi pe acest site!

5. Grijă

Arată-i grija ta pentru ea. Când se simte rău alină-i suferinţa. Când eşti plecat sun-o şi întreab-o cum se simte. Nu deveni insistent pe partea cu sunatul. Nimeni nu-şi doreşte o persoană posesivă alături.

6. Loialitate

Loialitatea este absolut esenţială în orice cuplu. Tu cum te-ai simţi dacă ai fi trădat? Nu prea bine, aşa-i? Deci ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face! Fiţi mereu sinceri unul cu altul şi cu siguranţă relaţia voastră se va consolida şi mai mult. Dacă nu faceţi asta, orice minciună va fi ca o verigă slabă, iar mai devreme sau mai tarziu lanţul se va rupe.

7. Responsabilitate

Dacă eşti un bărbat asumat, responsabil, atunci ştii ce vrei de la viaţă. Arată-i această latură a ta şi îi vei câştiga total încrederea.

8. Comunicare

Comunicarea este foarte importantă în orice relaţie de cuplu. Cu siguranţă ea nu ar deveni cicălitoare, dacă tu ai asculta ce are de spus. Faptul că ea îţi vorbeşte, iar tu o ignori şi în acest timp urmăreşti un meci de fotbal cu o bere în mână arată nu numai dezinteresul de a comunica ci şi o totală lipsă de respect. Vorbiţi deschis despre tot ce vă place sau displace, despre tot ce vă doriţi de la viaţă sau ce nu vă doriţi şi cu siguranţă multe certuri vor fi evitate. Și nu ezita să îi spui de fiecare dată ce simți. O declarație de dragoste spusă din inimă va conta foarte mult. Dacă inspirașia nu este de partea ta, poți căuta diferite  mesaje de 8 martie sau alte ocazii speciale!

9. Libertate

E partenera ta, nu proprietatea ta. Dacă nu ai înţeles asta, atunci mai bine îţi iei o păpuşă gonflabilă!

10. Sprijin

Să fiţi împreună atât la greu cât şi la bine. Nimic nu e mai liniştitor pentru o femeie într-un moment trist decât braţele partenerului, sprijinul şi iubirea. Arată-i că o susţii, încurajeaz-o şi cu siguranţă te va iubi şi mai mult.

11. Înţelegere

Pentru a vă înţelege cu adevărat trebuie mai întâi să vă cunoaşteţi foarte bine. Pentru a vă cunoaşte trebuie să comunicaţi. Înţelegerea e adevărată dovadă de iubire, iar asta se învaţă în timp.

12. Protecţie

O femeie, indiferent cât e ea de puternică simte nevoia de a se simţi protejată. Arată-i că alături de tine e mereu în siguranţă şi că tu eşti forţa ei în momente de vulnerabilitate!

13. Încredere

Încrederea este temelia oricărei relaţii. Lipsa acesteia crează fisuri, iar la primul „cutremur” totul se destramă. Învăţaţi să aveţi încredere unul în altul iar relaţia voastră va fi una indestructibilă.

Ce spuneţi? E chiar aşa de complicat?

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

    • Adevarul se spune in gluma, nu-i asa? 😀
      Cardul meu + cardul sotului = relatia perfecta mai bine zis! 😀 si asa alunecam spre partea materiala care are o importanta aparte, mai ales ca dragostea chiar trece si prin stomac. Are o calatorie chiar sprancenata cand vine vorba de „nevoi”. Insa banii se fac, banii azi sunt, maine nu… restul ramane!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.