3 lucruri care iti pot COMPROMITE sejurul si cum sa le EVITI inainte de plecare!

13

Daca pleci, in curand, in concediu, trebuie sa stii ca exista anumite aspecte ce iti pot afecta negativ sau chiar compromite total sejurul. Nu inseamna ca trebuie sa ramai intr-o stare permanenta de nesiguranta, ci sa iei masurile necesare pentru evitarea acestor posibilitati. Atunci cand planifici vacanta, ia in calcul toate detaliile si organizeaza-te!

Iata 3 lucruri ce iti pot compromite concediul si cum le poti EVITA pe fiecare dintre ele!

  1. Afectiunile dentare

Durerile dentare se numara printre cele mai neplacute senzatii, dat fiind faptul ca pot dura ore sau chiar zile intregi. Acestea iti pot afecta starea de spirit, astfel neputand sa te bucuri de timpul petrecut alaturi de cei dragi. In consecinta, daca stii ca suferi de anumite afectiuni, efectueaza o vizita la Clinica Dr Melnic Ion, inainte de plecare, pentru a te asigura ca totul este in regula. In acest mod, nu va trebui sa iti faci griji pentru eventualele probleme!

  1. Nelinistea bebelusului tau

Daca pleci in vacanta alaturi de cel mic, trebuie sa iei in calcul mai multe aspecte. In primul rand, asigura-te ca ai la tine toate produsele necesare ingrijirii lui: scutece, biberoane, lapte praf, mancare speciala pentru bebelusi, suficiente hainute si jucarii. In plus, trebuie sa stii ca somnul acestuia poate fi dificil, in primele luni de viata, astfel ca are nevoie de conditii speciale. Poti intra pe www.strollers.ro pentru patuturi pliabile, pe care le poti lua cu tine. Acestea se desfac si se strang usor, asa ca, daca vei calatori cu automobilul propriu, vei putea sa le incluzi printre bagaje. Drept consecinta, bebelusul tau va avea un somn lin, odihnitor si lipsit de complicatii!

  1. Conditiile de cazare

Nu de putine ori, turistii ce efectueaza rezervari online descopera ca, odata ajunsi la destinatie, conditiile de cazare nu se afla in concordanta cu cele stabilite telefonic sau prin e-mail. Camerele nu sunt suficient de curate, paturile sunt inconfortabile, iar meniul restaurantului nu este satisfacator. In aceste situatii, concediul poate fi considerat ca fiind compromis. Pentru a evita astfel de intamplari neplacute, incearca sa mergi in locuri recomandate de prieteni si cunostinte sau consulta cu atentie oferta pensiunii sau hotelului. De asemenea, este indicat sa verifici parerile altor oaspeti care au trecut pragul locului respectiv. In acest fel, vei putea vedea exact care este calitatea serviciilor oferite!

Asadar, inainte sa pleci in vacanta, ia-ti toate masurile necesare pentru a evita situatiile neplacute. In caz ca, totusi, acestea apar, pregateste un plan de rezerva!

DISTRIBUIȚI

13 COMENTARII

  1. N-am avut niciodata astfel de probleme. bine, copil nu am si la cazare sunt foarte atenta cand aleg ceva. Fereasca Dumnezeu sa te apuce durerile de dinti in timpul vacantei, ca nu-ti mai intra nimic in voie. Dar nici aici nu cred sa am probleme pentru ca merg de 2 ori pe an la stomatolog si rezolv din timp orice carie micuta.

  2. Ultima am patit-o de cateva ori. Si nu a fost foarte placut. De atunci ori merg pe recomandari de la persoane de incredere, ori citesc toate review-urile posibile de pe internet.
    Anul acesta am mers pe mana review-urilor si a iesit foarte bine concediul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.