6 lucruri pe care sa le iei cu tine cand iesi cu bebe la plimbare

3

Fiecare proaspata mamica este nerabdatoare sa isi scoata bebelusul la prima plimbare. Cu toate acestea, oricare se gaseste pusa intr-o situatie dificila, intrucat iesirea cu bebe presupune o pregatire prealabila, astfel incat aceasta sa fie una linistita. Bineinteles, mamicile trebuie sa aiba in vedere recomandarile pediatrilor si sa nu mearga in locuri publice decat dupa 10 zile de la nastere.

Daca si tu vei deveni in curand sau daca esti deja si vrei sa afli ce nu trebuie sa iti lipseasca atunci cand iesi afara cu cel mic, lista de mai jos te va ajuta foarte mult.

Iata ce trebuie sa iei cu tine cand iesi cu bebe la plimbare:

    1. In primul rand, trebuie sa pregatesti caruciorul. Pentru bebelusi este extrem de util un port-bebe care se pune in carucior, in scaunul de masina sau chiar in patut, intrucat ii va tine de cald si ii va proteja capusorul de frig. In cazul in care nu ai achizitionat inca unul, intra pe https://www.babyneeds.ro/port-bebe/ si vei gasi mai multe modele, la preturi speciale. Fara indoiala, o sa fii extrem de multumita de achizitia facuta, iar cel mic va sta foarte confortabil pe intreaga durata a plimbarii.                                        
    2. De asemenea, nu trebuie sa iti lipseasca din geanta ta servetelele umede si cele uscate. Fiind si pachete mici, acestea pot sta foarte bine in geanta, mai ales daca ai una rezistenta. Daca nu, poti sa gasesti o geanta din piele pentru femei la Zevo si sigur vei fi multumita de calitatea acesteia.
    3. Apoi, pentru ca cel mic sa nu planga de foame, trebuie sa iei cu tine si un biberon cu lapte, mai ales daca nu il hranesti la san. Eventual, in cazul in care planuiesti sa stati mai mult afara, te poti orienta si catre un incalzitor special, astfel incat sa nu iti faci griji ca bebe devine agitat si plange din cauza aceasta.
    4. Mai mult, din geanta lui bebe nu trebuie sa lipseasca pampersii. Nu stii niciodata daca va fi nevoie sa il schimbi de urgenta si la ce distanta de casa sunteti. Mai bine sa previi decat sa fii nevoita sa il lasi pe cel mic sa stea ud.
    5. In cazul in care vremea este schimbatoare, este necesar sa ai la tine si hainute mai groase. Dupa cum bine stii, copiii nu trebuie imbracati foarte gros, intrucat nu se vor simti confortabil deloc. Nu uita nici de caciulita. Evita sa il imbraci pe bebe cu foarte multe, pentru ca el sa nu transpire si sa nu raceasca.
    6. Ia si cateva jucarii. Daca mergi in parc si vrei si tu sa te relaxezi, asigura-te ca el este ocupat cu ceva si ca atentia ii este distrasa. Astfel, plimbarea va fi una placuta si pentru tine.

Prin urmare, pentru prima plimbare a lui bebe, dar si pentru cele care vor urma trebuie sa te pregatesti bine. Ia cu tine un port-bebe, pentru ca el sa stea confortabil. Nu uita de servetele, de biberonul cu lapte si pampers. De asemenea, jucariile iti vor veni in ajutor si il vor tine ocupat. De altfel, ar trebui sa ai si cateva hainute mai grosute cu tine, pentru a-l imbraca daca vremea devine brusc racoroasa. Plimbare placuta!

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. tocmai am fost in weekend la tara si a venit si cumnata-mea cu fetita ei de 11 luni. Doamne, aveau portbagajul pliiin, parca plecau in vacanta o saptamana si am stat doar cateva ore. carucior, scutece si servetele de vreo 3 feluri, cereale, termos cu apa, banana, biscuitei, jucarii, creme si cremute… m-am ingrozit.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.