6 categorii de huse pentru telefonul tău. Tu ai ales una potrivită?

7

Telefonul mobil este cel mai expus gadget la micile accidente, iar din acest motiv are nevoie de protecţie. Din păcate încă mai sunt persoane conservatoare care încă mai consideră că lor nu li se poate întâmpla să-şi spargă telefonul, că au grijă mereu de lucruri şi vor să utilizeze telefonul exact aşa cum a fost fabricat, fără alte elemente care să îi influenţeze designul. Din fericire pentru industria mobilă, aceşti oameni sunt destul de mulţi şi nu fac excepţie de la regula atenţiei. Accidentul este accident indiferent cât de atent eşti sau nu, iar majoritatea telefoanelor mobile care se sparg ar avea şanse mult mai mari să rămână intacte dacă ar fi protejate de o husă. Dar deh! Până la urmă dacă toţi ne-am proteja telefoanele şi am avea grijă de ele, cei care le fabrică ar fi nevoiţi să facă restructurări. 😀

De ce să-ţi cumperi o husă pentru telefonul mobil?

Şi dacă tot vorbim de grijă, eu cel puţin sunt foarte atentă cu telefonul din dotare şi bineînţeles că i-am cumpărat şi o husă. Această husă a făcut de multe ori diferenţa dintre un „smartphone” şi un „spartphone”. Şi să nu credeţi că în ciuda faptului că am grijă de gadgetul meu nu am întâmpinat diverse probleme. Mai ales că am un copil mic. Inevitabil il ia şi îl scapă. Să spunem că dacă pică de la distanţă mică pe covor e ceva mai protejat. Dar s-a întâmplat să cadă şi pe parchet, iar husa a fost salvarea.

Cel mai urât episod prin care a trecut telefonul meu dar a scăpat datorită husei a fost săptămâna trecută când aflându-mă pe trotuar  am scos telefonul să-mi sun soţul. Chiar în acel moment 2 puştani au început brusc să alerge, făcând slalom printre trecători, mi-au dat peste mână, iar eu am scăpat telefonul. Husa i-a amortizat considerabil căderea, dar pot spune că a fost cu noroc pentru că mi-a zburat din mână pe spaţiul verde. Dacă pica pe asfalt nu ştiu dacă ar fi scăpat.

Eu sincer nu am înţeles niciodată cum e posibil ca cineva să dea 3000 de lei pe un gadget performant şi să se zgârcească să mai scoată încă 100-200 lei pentru o husă de calitate.

O husă pentru telefon este absolut necesară dacă doreşti să îţi protejezi telefonul de zgârieturi sau pentru a minimiza riscul de a se sparge atunci când este scăpat accidental pe jos. O husă de telefon poate fi cu uşurinţă adaptată stilului tău aşa că poţi fi la modă oricând cu ajutorul ei sau o poți asorta cu ținuta.

Ce modele  de huse pentru telefon poţi cumpăra

Pe piaţă sunt fel de fel de modele de huse de telefon, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele. De la culori neutre până la  culori aprinse sau diverse modele imprimate astfel încât telefonul tău să fie unul cu personalitate. Există o soluţie şi pentru cei care doresc ca telefonul să arate ca proaspăt scos din cutie. Există huse transparente, aşa că lipsa uneia este doar o scuză. Dacă nu ştii ce să alegi, o să-ţi prezint 6 tipuri de huse disponibile pe piaţă, iar tu nu va trebui decât să o alegi pe cea potrivită modelului tău de telefon.

  1. Book cover – husele stil carte sunt foarte practice, mai ales dacă telefonul este folosit şi în scop comercial. husa poate fi transformată cu uşurinţă în suport dacă doriţi să vizualizaţi anumite filmuleţe pe youtube.
  2. Book S View – spre deosebire de husele de la punctul, acestea au o fereastră în dreptul ceasului şi vă afişează atât ora cât şi cine anume vă sună în momentul în care primiţi un apel. Majoritatea au şi o bandă pentru a răspunde mai uşor atunci când cineva vă sună, fără să deschideţi partea superioară a husei. Este foarte important ca materialul din care este confecţionată husa să fie de calitate, altfel riscaţi să vă zgâriaţi singuri telefonul.
  3. Flip cover – acest tip de husă este puţin cam incomodă dar destul de uşor de utilizat. Oferă acces facil la toate porturile şi butoanele smartphoneului. Este ușor de montat și de scos de pe telefon, iar materialul delicat oferă protecție fără a lăsa urme la utilizare.
  4. Led Cover – este o husă interactivă şi foarte practică datorită afişajului LED. Puteţi personaliza pictogramele cu lista de contacte evidenţiind numerele de telefon favorite. Avantajul acestei huse este că puteţi răspunde sau respinge apelurile fără să ridici capacul, datorită proprietăţilor tactile pe care le are. Dispune de un slot pentru card inovativ, are un design deosebit, elegant şi modern  şi are un capac inteligent capabil să pornească sau oprească dispozitivul atunci când deschideţi sau închideţi capacul. Din păcate acest model de husă este disponibil doar pentru dispozitivele Samsung Galaxy S7 şi Samsung Galaxy Note.
  5. Clear view – acest tip de husă este preferata mea. Transparentă şi comodă, oferă telefonului protecţia de care are nevoie. Însă trebuie folosită doar împreună cu o folie de protecţie pentru ecran.
  6. Husă universală – husa clasică şi cea mai sigură în caz de impact, dar destul de incomodă dacă eşti pe stradă şi primeşti un apel. E destul de incomod să te opreşti îm mijlocul drumului pentru a scoate telefonul din husă şi pentru a răspunde la el. În plus scoţând telefonul din interiorul husei, îl supui la un risc, aşa că din punctul meu de vedere acest tip de husă nu reprezintă cea mai potrivită alegere. În schimb, decât deloc, atunci mai bine cu un astfel de husă.

Iar dacă ţi-ai spart smartphone-ul din cauza faptului că nu l-ai protejat la timp şi eşti în căutare de oferte telefoane, atunci ai grijă ca atunci când cumperi unul nou să îi iei şi o husă potrivită!

DISTRIBUIȚI

7 COMENTARII

  1. Subscriu! Husa face diferenta de multe ori. Am avut o husa si ma enerva asa ca am decis sa o scot. Proasta miscare. Mi-a scapat telefonul de cateva ori si se vede cum s-a indoit usor carcasa, la colturi.
    Telefonul pare sa fi rezistat chiar daca nu e un model prea scump, dar…..tot are nevoie de o husa de protectie.

  2. cele clear view imi plac maxim! dar eu n-am decat una tip carte neagra, pentru al meu smartphone nu exista altceva. totusi, sunt de acord cu tine, si clar husa face diferenta, mie-mi zboara din mana mai mereu, si inca n-a patit nimic

  3. pe A5-ul meu am o husa clear view transparenta cu un desen dragut pe ea. Inainte imi placeau mult si husele flip si chiar am cautat pentru A5 cand m-am luat, dar nu am gasit atunci ca abia aparuse telefonul. Intre timp m-am prins ca e chiar mai faina husa clear view pentru ca ai acces mult mai repede pe telefon. Acum n-as mai schimba-o.

  4. :))) Pai nu stiu ce sa zic, merita, nu zic nu, dar in cazul meu 200 lei costa telefonul ( un tel. castigat pe o platforma unde am participat la un concurs) Ii iau si eu niste pijamalute mai ieftine.
    Lasand gluma la o parte, chiar trebuie protejate mai ales astea pe care dai o gramada de bani.

  5. Nu as putea trai fara husa la telefon. La mine nu e sigur nici in buzunar, daramite pe masa sau in poseta. Iar mai multe huse ofera iluzia optica a unui telefon nou, hihi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.