Maşini de brodat pentru uniforme cu personalitate!

1

Există numeroase meserii care impun uniforma. Medici, asistenţi medicali, poliţişti, jandarmi, pompieri, soldaţi sau simplii lucrători în anumite fabrici sau supermarket-uri… oameni care poartă uniforma cu mândrie şi respect, oameni care au un statut uşor de recunoscut după haina care îl reprezintă la locul de muncă.

De fiecare dată când ieşim din casă întâlnim cel puţin o persoană care poartă o uniformă.  Mai ales persoane care se ocupă cu liniştea şi ordinea publică! Curată, călcată şi frumos brodată, aceasta este un simbol pentru fiecare purtător şi un ajutor pentru cei din jur.

Dacă în cazul celor care lucrează în domeniul sănătăţii sau apărării, uniforma este obligatorie, în celelalte cazuri aceasta este opţională. Rămâne la latutudinea angajatorului dacă doreşte să-şi transforme afacerea într-un brand şi să impună un regulament care prevede o uniformă Din punctul meu de vedere, există anumite locuri de muncă în care uniforma este esenţială. Dacă mergi spre exemplu la hipermarket şi întâmpini o problemă la raft, cui te adresezi, dacă angajaţii poartă haine obişnuite? Însă dacă poartă o uniformă, aceştia sunt mai uşor de recunoscut şi astfel vei şti cui să te adresezi pentru a rezolva problema întâlnită.

Însă, o simplă uniformă, fără ceva al ei, care să iasă din tipar, nu-şi are rostul. Consider că o uniformă trebuie să fie personalizată. Să aibă acel „ceva” doar al ei şi al tău, ca purtător. De exemplu, pe spate poate fi brodat numele brand-ului, iar în faţă poate fi brodat numele tău. Acest lucru este posibil doar cu ajutorul unei maşini de brodat profesionale.

Prin intermediul unei astfel de maşini de brodat, poţi realiza diferite modele pe confecţii sau produse finite precum: şepci, încălţăminte, uniforme, halate, sau panouri de material. Poţi seta în acelaşi timp culorile sau dimensiunea modelului, astfel încât brandul tău să devină una cu materialul folosit. Spre deosebire de serigrafiere, broderia este mult mai rezistentă în timp, după spălări repetate la temperaturi ridicate sau după călcarea materialului. În plus, broderia dă o senzaţie în plus de profesionalism şi seriozitate. Aşa că, dacă doreşti o uniformă personalizată, musai alege o broderie, iar dacă doreşti o maşină de brodat, alege una de le Limarom.ro!

O uniformă brodată, un tricou brodat, o şapcă brodată, sunt ideale atât pentru personalul din domeniul alimentar, hotelier, sportiv, maritim, sănătate, ordine publică, apărare, dar şi pentru elevi sau oameni de rând care îşi doresc efectiv să-şi personalizeze un anumit obiect cu brandul preferat!

În ceea ce priveşte domeniul sănătăţii, uniformele şi halatele medicale pentru doctori, asistenţi, farmacişti sau halatele de laborator, trebuie să fie realizate din bumbac de calitate superioară, rezistent la înălbiri repetate sau la temperaturi înalte. În acelaşi timp, halatele trebuie să arate impecabil, să fie elegante şi confortabile, astfel încât personalul medical să se simtă bine în acestea. Dacă doriţi să achiziţionaţi astfel de halate pentru spitalul pe care îl conduceţi sau pentru clinica dumneavoastră, puteţi analiza această ofertă. O să fiţi plăcut impresionaţi să constataţi că preţurile practicate sunt preţuri de producător. Pe lângă halatele şi uniformele realizate din bumbac de calitate superioară, puteţi opta şi pentru personalizarea acestora. În acest fel nu o să mai trebuiscă să căutaţi alte soluţii pentru acest proces. Le puteţi achiziţiona direct brodate. În plus vă puteţi bucura de cel mai bun raport calitate preţ, pentru că nu-i aşa? Calitatea e foarte importantă, dar şi preţul trebuie să fie justificativ!

1 COMENTARIU

  1. la cat de mult se poarta broderiile anul asta, eu mi-as cumpara o masina de brodat si as da drumul unei afaceri cu tricouri personalizate cu broderii. Or mai fi altii care fac treaba asta? Sper ca nu 😀

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.