Fără protecţie, telefonul tău din „smartphone” devine „spartphone”!

10

Trăim în era tehnologiei, iar telefonul mobil a devenit deja o parte din viaţa noastră. Este un obiect indispensabil, fără de care rareori ieşim din casă. Treptat telefonul mobil a început să fie din ce în ce mai performant, iar pentru utilizatorii obişnuiţi, acesta a reuşit să înlocuiască inclusiv camera de fotografiat. Recunosc, chiar eu am camera la telefonul mobil mai performantă decât prima cameră de fotografiat cumpărată acum vreo 8 ani. Da, în aceşti ani tehnologia a evoluat incredibil de mult şi ameţitor de repede şi continuă să evolueze în aşa fel încât mă întreb câteodată oare unde o să ajungă?

Telefonul mobil nu e folosit doar pentru simple convorbiri sau pentru a fotografia clipele importante din viaţa noastră. Este un mijloc prin intermediul căruia ne putem reuni chiar şi virtual familia, sau pentru a îi vedea zilnic pe cei dragi. Prin intermediul apelurilor video, distanţele dintre oameni sunt doar nişte simple bariere. Este adevărat că un ecran rece nu se compensează cu o îmbrăţişare caldă, însă măcar dorul faţă de cei dragi este puţin diminuat.

Cei care au o viaţă virtuală activă şi iubesc să fie în centrul atenţiei sau să comunice prin intermediul reţelelor de socializare, pot face acest lucru mult mai uşor prin intermediul unui telefon mobil. Chiar dacă nu vrem să recunoaştem, viaţa virtuală a devenit o normalitate, depinde însă de noi în favoarea cui înclinăm balanţa. Dacă reuşim să le îmbnăm pe amândouă, fără ca integritatea nostră să fie afectată, atunci putem spune că am înţeles ce înseamnă online-ul.

Telefonul mobil nu este doar pentru a comunica ci şi o sursă permanentă de informare. Dacă aveţi o conexiune bună la internet, atunci aproape orice întrebare îşi găseşte răspunsul. În plus, acesta mai are un avantaj. De câte ori nu vi s-a întâmplat să nu reuşiţi să găsiţi o adresă? Dacă aveţi un telefon mobil care are instalată o aplicaţie GPS, atunci problema este ca şi rezolvată!

Pe lângă toate acestea, pe telefonul mobil modern puteţi instala diverse aplicaţii care să vă ajute să vă uşuraţi munca sau aplicaţii de divertisment.

Toate acestea le puteţi face doar cu ajutorul unui smartphone performant. Cu cât are mai multe avantaje telefonul, cu atât preţul acestuia creşte. Însă indiferent de preţul telefonului, important este să îl protejăm cu o folie de protecţie sau o husă creată special pentru modelul nostru.

Nu transforma telefonul din „smartphone” în „spartphone”!

Importanţa unei huse a simţit-o chiar soţul meu pe pielea lui. Şi nu o dată, ci de două ori… cu acelaşi telefon. Chiar râdeam de el, spunându-i că lui nu îi place să aibă un smartphone ci un „spartphone”! Prima dată, după ce a lăsat o sumă frumuşică în service pentru reparaţii, şi-a luat o husă. Însă în ziua în care l-a spart a doua oară nu o avea, iar ghinionul a făcut să aibă un mic accident fix atunci. Bine poate dacă avea husa de protecţie, atunci micul accident nici nu ar fi fost observat. Dar s-a ales din nou cu un „spartphone”, aşa că a trebuit să-şi ia un nou telefon şi să comande pentru el o husă de pe www.stifler.ro!

Poate o să vă întrebaţi de ce a ales acest site? Pentru că aici a găsit folii, huse şi accesorii pentru telefonul mobil, de calitate şi la preţuri de excepţie. Pe lângă faptul că o husă sau o folie oferă protecţie împotriva zgârieturilor şi loviturilor acestea sunt şi moderne sau elegante. O multitudine de culori pentru fiecare telefon! Produsele de pe acest site sunt 100% originale, iar la fiecare achiziţie beneficieaţi de un certificat de garanţie online. Pentru noi stifler.ro reprezintă cea mai bună alegere!

10 COMENTARII

  1. ha ha. Si inca ce repede devine spartphone! Nici n-apuci sa te bucuri prea mult de smartphone-ul pe care ai dat o punga de bani, ca vine vremea sa te pui pe jelit si sa sscoti alti bani pentru inlocuit sticla sau display-ul. Asa le trebuie celor care nu-si pun huse si folii! Stiu ca sunt rea, dar e penibil sa dai 3000 de lei pe tel si sa nu ai 100 de lei pentru protectia lui.

    • CORECT! Eu aş plânge şi după 1000 de lei. Şi husa contează să fie de calitate. Eu m-am păcălit cu una şi mi-am cam hârjâit ecranul la A5-ul meu cel nou. Dar am curăţat bine zona, am pus folie şi nici nu se mai vede. Şi bineînţeles, suplimentar are şi husă, char dacă eu sunt atentă. Însă nu se ştie niciodată!

  2. Nu văd viața fără telefon și internet. Recunosc ca pe el scriu, de pe el citesc, datorita lui am evoluat. În noiembrie mi-a picat telefonul de la etajul 1 direct la parter. Praf s-a făcut. Am primit cadou de la sot alt telefon, nou. Vrei sa știi ceva? Nu am folie pe el! De când zic ca pun…parcă văd ca îl fac franjuri și altul nu mai văd.

    • Daca o sa cada iar de la 1 nu stiu in ce masura il salveaza folia… mai mult ca sigur nici husa. Dar vrei sa-ti spun ceva? Sotul meu a scapat un telefon din ala vechi 6610i in galeata cu apa… l-a scos l-a scurs… functiona perfect! Si a mai trantit un 1100 de la etajul 3. S-a dezmembrat el la impact, dar ghici ce? Functiona! Alea telefoane! Ce avem noi acum… asta da tehnologie. Totusi, ne inteapa inima cand le facem praf din neatentie.

  3. Am mai spus si cu alte ocazii, eu cred ca sunt printre putinii oemeni care nu au smartphone, ci telefon din ala de tip vechi, cu butoane, fara aces la net…dar asta nu inseamna ca nu m-am distrat maxim citind titlul articolului tau!! Ce gaselnita misto, ai avut o idee nemai pomenita!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.