Brăţările bărbăteşti – un simbol al senzualităţii masculine

4

Brăţara a devenit în ultimul timp mai mult decât un accesoriu atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. Pentru unele persoane aceasta este doar o modalitate de înfrumuseţare a încheieturii mâinii, iar pentru alţii un simbol spiritual.

Depăşind cu uşurinţă bariera unui simplu accesoriu, brăţara a reuşit să iasă de fiecare dată în evidenţă în primul rând datorită materialului din care este confecţionată, devenind pentru persoana care o poartă o amuletă protectoare.  În antichitate, brăţările aveau o însemnătate mult mai profundă. În anumite culturi, aceasta însemna uniunea dintre două persoane, o modalitate de a consolida o relaţie. Alţii considerau că anumite brăţări au  capacitatea de a te proteja de forţe malefice sau chiar de a îţi vindeca sufletul.

Şi bărbaţii iubesc accesoriile

Chiar dacă puţini bărbaţi au obiceiul de a purta brăţări, în ultimii ani acestea s-au transformat într-un adevărat must have. Deşi de-a lungul anilor, brăţara a  fost considerată mai mult un simbol al feminităţii, ulterior marii designeri au început să creeze diferite modele masculine inspiraţi din simbolistica pietrelor semipreţioase sau a altor materiale iubite de bărbaţi.

Astfel, brăţările au început să devină populare atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. O fuziune între bărbatul contemporan, modern şi bărbatul din antichitate care purta asfel de accesorii doar pentru a îşi arăta supremaţia crezând că va fi în acest fel ferit de necazuri.

Brăţara – un accesoriu ideal pentru un bărbat care are încredere în el

În România înainte de a depăşi aceste bariere legate de masculinitate şi feminitate, brăţara bărbătească a mai avut de depăşi anumite prejudecăţi legate de statutul social… la modă erau acele brăţări groase şi cu zale din metale preţioase sau suflate care arătau mai de grabă grotesc decât sexy. Însă treptat, sub influenţa Occidentului bărbaţii cu personalitate au ales să poarte accesorii care să le pună în valoare personalitatea.

Un bărbat care ştie ce vrea va căuta de fiecare dată bratari barbatesti de calitate, originale, masculine şi lucrate cu mare atenţie. Dacă eşti un bărbat care iubeşte să fie mereu la modă atunci mai mult ca sigur aceste bratari barbati Fashion reprezintă o alegere potrivită.

Pentru a fi la modă şi a purta o astfel de brăţară, nu trebuie să arunci o căruţă de bani pentru asta. Brăţările hand made, pe lângă faptul că sunt special create pentru tine, au şi un preţ accesibil. Aşa că îndrăzneşte să porţi ceea ce te reprezintă! Fii creativ şi unic! Combină modelele, materialele şi culorile! Rezultatul te va face în primul rând pe tine să te simţi special, apoi vei fi bucuros să primeşti complimente de la cei din jur!

Un bărbat care obişnuieşte să poarte astfel de accesorii, este un bărbat care iubeşte aventura, aduce o doză de mister oricărei relaţii, îi place libertatea şi are o mentalitate foarte deschisă. Acesta nu se va sfii niciodată să îţi spună ce simte sau ce gândeşte şi nici nu va da înapoi atunci când va avea de înfruntat anumite provocări.

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Sunt ani buni de cand si barbatii au inceput sa poarte lantisoare si bratari. Daca la inceput nu-mi placea acest lucru acum chiar imi place sa le admir accesoriile.

  2. ca bratari pentru barbati cel mai mult imi plac modelele din piele cu inchizatori din inox. Nu sunt nici foarte grele, nu ies in evidenta prea mult si se potrivesc la mai multe stiluri vestimentare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.