Ultimele tendinţe! 6 modele de ghete de damă care te vor scoate din anonimat

7

Faptul că femeile iubesc articolele de încălţăminte, nu mai este de mult timp un secret. De la pantofi extravaganţi, până la banalii papuci de casă, articolele de încălţăminte se regăsesc de fiecare dată pe lista de cumpărături atunci când se doreşte o reînnoire a garderobei.

Ţinând cont de temperaturile scăzute de afară, mai mult ca sigur îţi doreşti o pereche de ghete sau cizmuliţe confortabile, care să îţi protejeze piciorul de frigul din această perioadă. Dar pe lângă confort îţi doreşti mai mult ca sigur ceva la modă, cu un design deosebit şi bineînţeles la un preţ accesibil. Toate aceste criterii se regăsesc pe rafturile virtuale ale acestui magazin online!

Dacă din cele câteva sute de modele nu ştii ce să alegi, o să îţi prezint câteva tipuri de ghetuţe care fac furori în acest sezon.

Care sunt ultimele tendinţe?

 

Ghetele din piele naturală cu şireturi


Pielea naturală este unul din cele mai întâlnite materiale când vine vorba de confecţionarea încălţărilor datorită faptului că oferă piciorului confort şi protecţie.

Ghete din piele naturală vedem peste tot, însă câteodată vrem ceva mai mult. Astfel căutăm acel tip de gheată care să fie unic, diferit faţă de alte modele. În topul preferinţelor când vine vorba de accesorii sunt şireturile! Acestea sunt foarte şic din punctul meu de vedere. Dacă ghetele din piele naturală simple sunt purtate în special la birou, cele cu şireturi sunt excelente pentru o ieşire cu prietenii.

 

Ghetele cu franjuri, ţinte sau alte accesorii


Foarte stilate şi apreciate de persoanele care reuşesc sezon de sezon să stabilească tendinţele în modă, ghetele care au ca accesorii multiple barete, ţinte, franjuri sau diverse fermoare de formă, reprezintă o alegere excelentă pentru un outfit de sezon. Datorită faptului că sunt versatile, acestea se pot transforma cu uşurinţă în piesa de rezistenţă a unei ţinute. Faptul că sunt ceva mai atipice îţi vor transforma ţinuta din una banală în una cu adevărat specială. Genul acesta de încălţăminte, întoarce priviri, iar dacă eşti o persoană care adoră să se afle în centrul atenţiei, atunci mai mult ca sigur nu ar trebui să îţi lipsească un astfeld e model.

 

Ghetele din piele întoarsă


Ghetele din piele întoarsă din punctul meu de vedere nu se vor demoda niciodată. Sunt foarte feminine, elegante şi iubite. În plus, pot fi adaptate la orice ţinută, dându-i clasă. Un alt avantaj este reprezentat de paleta de culori variată. Cu cât îndrăzneşti mai mult cu atât eşti mai apreciată!

 

Ghetele cu blăniţă


Acest tip de model nu ar trebui să lipsească din niciun pantofar. Majoritatea ghetelor, indiferent de model sunt îmblănite în interior, însă dacă au puţină blăniţă şi pe partea exterioară, atunci acestea devin foarte şic! Ghetuţele cu blăniţă sunt foarte călduroase şi iubite în această perioadă atât pentru confortul termic oferit cât şi pentru aspectul specific sezonului rece. Indiferent dacă sunt simple sau cu ciucurei, blăniţa face furori mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă.

 

Ghetele cu toc pătrat


În ciuda faptului că specialiştii ne recomandă în special iarna să purtăm încălţăminte fără toc, ghetele cu toc înalt şi pătrat au captat din nou atenţia iubitoarelor de fashion. Indiferent dacă vorbim de un toc foarte înalt, sau unul de o lungime mai redusă, ghetele cu toc pătrat sunt foarte stabile şi comode. Asta le face să fie şi mai apreciate de reprezentantele sexului frumos. În plus, oferă acea eleganţă piciorului, mult dorită de orice doamnă sau domnişoară. Acest tip de ghete sunt căutate în special de femeile mai scunde.

 

Ghetele lăcuite


Acest model de gheată îmi aduce aminte cu nostalgie de anii `90 şi acei pantofiori din lac pe care îi purtam cu mândrie împreună cu uniforma şcolară. Se pare că lacul este din nou în lumina reflectoarelor. Indiferent dacă ghetuţele au toată suprafaţa exterioară lăcuită sau doar vârful, acestea sunt extrem de versatile, elegante şi foarte chic!

De unde comanzi?


Iubim să ieşim la cumpărături. Din păcate, de cele mai multe ori este foarte obositor să iei magazinele la rând pentru a găsi acel model care să îţi placă din toate punctele de vedere. E greu să găseşti ceva care să ţi se potrivească ca dimensiune,  model şi să nu îţi dea nici bugetul peste cap. Însă nu oboseala te dă înapoi ci lipsa timpului. Ce e de făcut? Cauţi online!

Când vine vorba de încălţăminte, unele persoane sunt puţin mai rezervate atunci când vine vorba de a plasa o astfel de comandă. Principala teamă este alegerea unor produse nepotrivite.

Dar ce ai spune dacă tu ai comanda online ce îţi place? Iar mai apoi ai putea merge la punctul de lucru din oraşul tău al respectivului magazin pentru a proba şi a alege ce eşti convinsă că merită păstrat?

Ar fi perfect, pentru că online ţi-e mai uşor să cauţi după criteriile tale ghetele mult dorite! Dacă nu eşti convins, te invit să vizitezi acest site!

 

7 COMENTARII

  1. Am vazut si eu cateva perechi de ghete absolut superbe pe elefant. A inceput sa fie site-ul meu preferat in ultimul timp si imi place ca imi pot lua de pe site cam tot ce am nevoie. Am luat de la carticele pentru copii, parfumuri si chiar ceasuri de la ei!!! I love them

  2. Preferatele mele sunt cele cu toc patrat si sa aiba blanita. 😀 Nu am curaj inca sa le comand online, cu toate ca au preturi mult mai bune. Nu prea le nimeresc la numere.

  3. Am observat si eu ca anul acesta s-a mentinut trendul cu ghetele cu franjuri si m-am bucurat, pentru ca imi plac la nebunie, pe de o parte si pentru ca, sincer, nu imi permit sa imi cumpar o pereche noua in fiecare an, numai ca sa fiu la moda. In legatura cu comanda online eu zic ca atunci cand gasesti un magazin bun, trebuie sa ii fii fidela, mai ales dupa ce deja stii ca modelele de acolo ti se potrivesc ca numere si calapod. Ce e drept, am si solutii alternative: daca cumpar ceva si imi e putin mic, le dau cumnatei mele, care are aceleasi gusturi si piciorul putin mai mic. daca sunt mai mari, le iau la job si acolo suntem o armata de femei, le cumpara sigur cineva.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.