Cum salvăm un păr degradat! Balsamul bifazic hidronutritiv Anian cu keratină lichidă – review!

4

Cum salvăm un păr degradat! Keratina lichidă – duşmanul numărul 1 al părului degradat


Un păr frumos şi sănătos necesită multă grijă şi atenţie. Din păcate el este afectat de factori precum: înaintarea în vârstă, stress-ul, apa dură, utilizarea unor produse pentru coafat (placă pentru păr, ondulator, spumă, fixativ, gel etc), precum şi ingredientele chimice din vopseaua de păr sau din decolorant.

Primul semn al unui păr care suferă este căderea.  Cum s-ar zice din popor…. „părul prost părăseşte capul bun” (sau invers). Lăsând gluma la o parte, căderea părului este o problemă general valabilă, iar aceasta este cauzată de mai mulţi factori interni şi externi. Dacă pe plan intern, putem rezolva problema consumând produse bogate în vitamine şi minerale dar şi compensând lipsa cu suplimente nutritive pe bază de seleniu şi zinc, pe plan extern putem acţiona utilizând un şampon adecvat şi un balsam hidronutritiv cu proprietăţi de regenerare.

 

În primul rând ce este keratina


Keratina este o proteină pe care o regăsim  în structura pielii, părului şi unghiilor. Aceasta joacă un rol foarte important în creşterea sănătoasă a firului de păr. Agenţii chimici la care ne supunem podoaba capilară, deteriorează semnificativ structura acestuia şi astfel părul devine casant, firav şi lipsit de elasticitate. Din fericire, keratina  poate fi extrasă şi din alte surse atât vegetală (de exemplu din grâu) cât şi animală. Aplicată direct pe păr, aceasta joacă un  rol extrem de important asupra reparării firului de păr.

 

Am părul degradat. Ce e de făcut?


Cel mai mare duşman al părului meu este vopseaua de păr. Inevitabil sunt nevoită să o folosesc, deoarece sufăr de încărunţire precoce şi sunt nevoită să acopăr lunar firele albe şi inestetice care apar pe măsură ce părul creşte. Însă acesta şi-a pierdut din strălucire şi s-a transformat treptat într-un păr deteriorat, deshidratat, casant şi lipsit de vitalitate.

Într-un articol precedent, v-am vorbit despre şamponul Royal Care cu Biotină şi Keratină Lichidă, un şamponul care previne căderea şi încărunţirea părului. Astăzi vă voi vorbi despre Balsamul bifazic hidronutritiv cu keratină ANIAN, care vine în completarea şamponului, în sensul că ajută la regenerarea firului de păr de la rădăcină până la vârf.

 

Descrierea oficială:


Tratamentul balsam instant pentru păr deshidratat şi deteriorat conţine ingrediente care hrănesc, protejează, hidratează şi refac părul atât în interior cât şi în exterior, redându-i vitalitatea şi lăsându-l mătăsos, strălucitor şi uşor de aranjat. Ideal pentru părul afectat de permanent, coloranţi, radiaţii solare şi alţi agenţi externi agresivi. Protejează culoarea părului.  Tratamentul pentru păr bifazic hidronutritiv cu keratină este recomandat pentru toate tipurile de păr.

Instrucţiuni de folosire: A se agită înainte de fiecare utilizare. Se aplică uniform pe părul spălat şi uscat cu prosopul. Se usucă mai apoi cu feonul. A nu se limpezi.


Ce îmi place la balsamul bifazic Anian cu keratină lichidă:


Forma de prezentare a acestui balsam este sub forma unui flacon din plastic cu 400 ml de produs. Se aplică extrem de uşor pe părul umed. Datorită pompiţei cu pulverizator, produsul este foarte uşor de distribut pe toată suprafaţa firului dă păr. Balsamul trebuie agitat şi pulverizat cu grijă, bineînţeles, evitând contactul cu ochii sau hainele. Părul se va usca mai apoi cu feonul pentru a grăbi efectul keratinei asupra firului de păr. Astfel balsamul hidronutritiv bifazic Anian va deveni mai eficient.

 

Părerea mea după utilizarea balsamul bifazic Anian cu keratină lichidă:


După pulverizare părul este foarte moale, mătăsos, plăcut la atingere şi cu o aromă suavă ca o adiere de primăvară. După utilizare, părul devine mai strălucitor şi plin de vitalitate. Un alt aspect care mă încântă este elasticitatea părului. Acesta nu mai este casant şi fragil.

 

De unde poate fi cumpărat balsamul bifazic Anian cu keratină lichidă


Produsul poate fi cumpărat de la Triodeluxe.ro, singurul importator din România a produselor realizate de compania Laboratorios Forenqui SA, recunoscuţi la nivel mondial pentru produsele de calitate comercializate.

4 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.